2015-02-09 18:41
Мій синочок Максимко дуже просив папугу. І ось тато зробив йому сюрприз. Та, мабуть, в таких випадках, сюрпризи робити не варто, а варто ретельно усім підготуватися до такої покупки. Тато прогадав з вибором, і папужка вийшов у нас дуже млявий, не вмів літати, та вже й не навчився. Щебече рідко, крім корму не хоче нічого їсти, іграшками не бавиться. Максимко мабуть ще зовсім маленький (4,5 рочки), також виявився не готовим доглядати за ним. Злиться і плаче, чому Алекс ( так назвав свого папугайчика) не літає, не говорить, не сідає йому на пальчика, або плече. Зовсім не розуміє, що цього треба довго та терпеливо вчити. Ось такі результати необдуманої покупки. Та сподіваюся усе зміниться на краще, уже опрацювали потрібну літературу, та й синочок підростає…
4

Коментарі 6

  • 2015-02-11 13:16
    Я теж довго чекала, що ще хтось буде прибирати та доглядати нашого Кєшу. Але марно. Він у нас і цвірінькає дуже голосно, і літає, і на плечі (голову, руки) сідає. Але доглядаю його тільки я. Донечка, якій його подарували зараз уже взагалі на нього не звертає уваги – є, то й є. До речі, звик він до нас десь на другому році життя в квартирі.  
    Так що, до живих іграшок діти теж звикають.
    • 2015-02-12 14:18
      Якщо звик, на другому році життя, то в нас ще є час)))
  • 2015-02-12 19:10
    Єдине, чому так і не навчився наш папуга – це розмовляти. Але нерозлучники рідко коли розмовляють. Взагалі читала, щоб така пташка сказала хоч декілька слів, необхідно чуть не з перших хвилин життя забирати її від інших пташок. А якщо ж нерозлучники ще й живуть в парі, то можуть розмовляти тільки своєю пташиною мовою.
    • 2015-02-14 21:20
      Надзвичайно цікаво коли папушка навчиться розмовляти. Та це справді великий труд.
  • 2015-04-15 14:44
    Яка гарненька пташечка! Це ж ще молодий папуга? 
    У нас з чоловіком жили 2 папуги, також хвилясті. Дівчинка Кроша (Крихітка) і хлопчик Боря. Хлопчика ми придбали раніше, більше з ним бавились, він був привітнішим до людей, балакав і навіть цілувався) Потім ми купили йому наречену, пару тижнів їх клітки стояли поруч, а потім жили наші папужки разом. Вони потоваришували, а ось Кроша з нами ніяк не хотіла спілкуватися - якась вона дика в нас виховувалась. Через певний час Боря також перестав спілкуватись з нами - з Крошою їм було цікаво. А через півроку ми взагалі перестали відчиняти клітку, бо пташки наші не хотіли вилітати.
    • 2015-10-25 20:26
      Цікава історія)) У кожного своя...

© 2010 - 2024. Всі права захищено.