2015-01-16 18:09
Хочу написати декілька слів про таку гру, як World of Tanks. Іншими словами #СвітТанків або ж #МирТанков .
Взагалі то раніше я грав в звичайні одиночні ігри на проходження. Пройшов гру, якщо вдалося, та й забув. Або ж не пройшов. Складностей в іграх я не люблю. #Гра повинна приносити задоволення та розслабляти. Хоча, це сугубо індивідуальна річ. Є багато людей, які полюбляють грати в #стратегію або ж в #квест . Там потрібно багато думати та вирішувати складні завдання.
Щодо танків, то мені подобається в цій грі можливість грати з іншими людьми. Так, там однакові карти, однакові танки. Але різні люди. Коли в одиночній грі ти йдеш по коридору, там вискакує якийсь монстр. Його не вдалось знищити з першого разу, але надалі ти вже знаєш, що в тім коридорі той монстр. А тут не можливо спрогнозувати як себе поведе конкретна людина, куди вона поїде та як буде діяти.
Наостанок, хочу зазначити, що будь-які комп'ютерні ігри є шкодою здоров'ю дітей. Зараз це дуже актуальна, навіть болюча тема. Хто грає в танки або має думку щодо взаємовідносин дітей та комп'ютерів, прошу до обговорення.
3

Коментарі 3

  • 2015-01-17 17:26
    Розробники намагаються періодично урізноманютнювати гру - додають нові карти, нові танки або ж навіть цілі лінії танків (наприклад, раніше було лише дві національності: СРСР та Німеччина), проводять якісь акції. Окрім того, від Wargaming.net вийшла, схожа на World of Tanks, тільки з літаками - World of Warplanes. А потім ще планують випустити гру з бойовими кораблями. 
    Комп'ютерні ігри справді можуть дещо розслабити, тому зіграти 1-2 бої в день я вважаю не так і погано) 
    Але, якщо гра затягує і людина починає витрачати свій час, годинами просиджуючи біля комп'ютера, то це може не тільки позначитись на здоров'ї людини, а й забирати у людини той час, який вона могла б провести зі своєю родиною. Бо реальний світ набагато цікавіший за віртуальний)
    • 2015-01-17 17:42
      Я почав грати, було вже 5 націй. Моєму аккаунту більше 2 років.) Так, акції, конкурси. Взагалі масштабний проект. Під час якихось серьозних акцій мене трохи затягує в цю гру) 
      А так згоден, реальний світ ніщо не замінить)
  • 2015-01-23 22:20
    Ця гра - моя суперниця в сімейному житті)) Хоча після неї чоловік розповідає дуже багато цікавих фактів про військову техніку та історію.

Наступний запис

2015-01-15 12:56

Кошенята на радість людям

21
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.