2015-01-19 17:48
У кожного вдома є кімнатні рослини. Ця прикраса інтер'єру мешкає, мабуть, у кожній квартирі, у кожному робочому кабінеті, взагалі всюди, де людина проводить багату часу. Там, де вона живе чи працює - там завжди можна знайти кімнатну рослину. То може бути #квітка , #кактус чи маленьке #деревце .
Зараз хочу вам трохи розповісти про свою улюблену хатню рослину - #лимон . Так, в мене росте така екзотична культура. Нажаль, він не цвіте і не плодоносить, тому що виріс він з кісточки звичайного лимона, придбаного на ринку десь так років 10 назад. Я ще був школярем, коли він почав в мене рости. Останні пару років я почав його виносити на все літо з хати у двір. То мабуть йому до вподоби такий режим, бо за цей період він випускає багато гілочок, одним словом - добре розвивається. Зиму він проводить у залі. Ми йому трохи підрізаємо гілочки, як це роблять восени всім садовим деревам.
Якщо в когось те ж росте лимон, прошу ділитись враженнями. Може є якісь нюанси по догляду за ним, буду вдячний за інформацію.
3

Коментарі 3

  • 2015-01-19 22:01
    Гарне дерево. У нас теж колись росли лимони та апельсини. Ми висадили кісточки в землю і вони самі проросли. Особливо за ними не доглядали і не намагалися спеціально вирощувати. Пізніше, віддали знайомим, які дуже хотіли собі кімнатний лимон. Ще багато років мій батько ростив інжир, що декілька разів плодоносив. Після інжир загинув, а зараз у мене вже новий живе на вікні, але плодоносити поки не збирається, тим більше, що він молодий ще. Я б собі хотіла купити великий лимон з плодами. Бачила на ярмарку квітів такий, як я хочу. Тільки він занадто дорогий для мене, я не можу собі дозволити віддати за лимон 500 грн. Можливо колись розбагатію, ось тоді моя мрія здійсниться.
  • 2015-01-20 13:17
    В мене ріс вдома, але загинув. Єа ось у співробітниці росте величезне дерево на якому кожного року з'являються квітки і плоди — малесенькі жовтенькі лимончики. Вона мені приносила, пригощала. На смак не відрізняються від магазинних, тільки запах сильніший.
  • 2015-01-30 13:01
    Цікавлюся вирощуванням екзотичних рослин з кісточок та насіння. Є в мене і лимони. Як я зрозуміла з інформаціі, яку читала, щоб ця рослина плодоносила у хатніх умовах, необхідно привити на нього сортовий лимон.

Наступний запис

2015-01-18 16:59

#Фільм чи #Серіал?

14
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.