2015-02-05 14:09

Карлос Руїс Сафон "Тінь вітру"

Відкрила для себе талановитого іспанського письменника по імені Карлос Руїс Сафон. Виявляється, він є одним із найпопулярніших письменників світу, а також найбільш видаваним серед автрів в його рідній Іспанії. Першим його твором, котрий я прочитала із великим захопленням, був роман #ІгриЯнгола
Від цього часу вже пройшло кілька років і тому зараз планую перечитати його заново. А от кілька днів тому прочитала ще одну його книгу "Тінь вітру". Ці обидві книги, а також ще не видана в Україні (на скільки мені відомо) його нова книжка #ВязеньНеба входять до циклу "Цвинтар забутих книжок".
"Тінь вітру" можу сміливо назвати однієї із найцікавіших і найзахоплюючих книг, котрі мені довелося прочитати. На протязі всього роману читача супроводжує суміш різноманітних відчуттів: страху, жалю, радості, ніжності, неймовірної цікавості, нестримного сміху, деколи навіть огиди. Неперевершений і унікальний сюжет, інтрига і містика - це все хитро сплітається у книзі. Тому я рекомендую її для прочитання.
Події відбуваються у Барселоні (Іспанія) на початку ХХ століття, головний герой Даніель Семпере після прочитання книги "Тінь вітру" нікому не відомого письменника Хуліана Каракаса робить все можливе щоб якнайбільше дізнатися про життя автора і сам, не відаючи того, розкриває багато тайн минулого....
19

Коментарі 2

  • 2015-02-08 13:59
    Зараз я в пошуку, щоб такого цікавого почитати. Ніколи раніше не чула про цього автора. Напевне, пошукаю його книги, та почну читати, користуючись вашою рекомендацією. А ви читали друковану чи версію з інтернету? Сама останнім часом так звикла читати з інтернету, що, коли сіла читати друковану, дочка здивовано спитала - мама,а що ти робиш? Дитина не звикла бачити мати з книгою. Сором) Треба читати друковані.
    • 2015-02-09 20:36
      Надіюся, що вам сподобається! Я читала друковану книгу, в мене є лише "Ігри янгола" цього автора, а " Тінь вітру" брала почитати в подруги. Я навпаки надаю перевагу класичним книгам, а ті, що в електронному вигляді стараюся роздрукувати :)

Наступний запис

2015-01-30 13:31

Як врятувати орхідею?

44
36

© 2010 - 2024. Всі права захищено.