2015-03-05 13:26

Творчість Василя Шкляра

Рекомендую прочитати книги відомого українського письменника Василя Шкляра "Чорний ворон. Залишенець" та "Маруся". Першу із них я прочитала досить давно, вже кілька років тому, а твір "Маруся" - кілька місяців назад. Якщо багато нюансів та вражень від прочитання роману "Чорний ворон" уже стерлося в моїй памяті, то емоції від "Марусі" ще вирують у моїй душі... Ці книги стали досить популярними останнім часом, і не дивно - в них можна знайти відповіді на багато запитань, котрі турбують нас зараз (це дійсно так - вони мені відкрили очі на багато речей!), можна почерпнути силу і відданість, котрі супроводжували український народ століттями, можна спробувати зрозуміти хто ми є насправді... Ця література дійсно гідна уваги читача!
Крім них я прочитала й інші книги Василя Шкляра, тематика в них зовсім інша і, відповідно, враження та думки різняться. Особливо хотіла би відмітити роман "Тінь сови", котрий вразив мене сильними почуттями. Крім цих книг я прочитала також його романи "Ностальгія", "Кров кажана", "Елементал" та "Ключ".
Василя Шкляра можу назвати одним із моїх улюблених письменників, він є володарем багатьох премій, а його твори стають бестселерами.
11

Коментарі 3

  • 2015-03-05 18:05
    Дякую за рекомендації, гадаю, що при нагоді обов’язково ними скористаюсь. Мабуть з самої школи не брав до рук книги написані українськими письменниками. А от син залюбки читає твори Всеволода Нестайко, хоча за віком вони можуть бути йому не зовсім зрозумілі.
    • 2015-03-05 18:14
      Зараз є багато хорошої літератури українських письменників, тому цілком можливо підшукати щось на свій смак. А твори В. Шкляра повинні вам сподобатися! Рекомендувала би звернути увагу на його книгу "Елементал" - вона на більш "чоловічу" тематику :)
      • 2015-03-06 16:48
        Як з’явиться час - обов’язково)

Наступний запис

2015-03-04 16:03

#Весна #8Березня #ВеснянийНастрій #Вірші

6
8

© 2010 - 2024. Всі права захищено.