2015-01-13 15:55
Нещодавно шукала подрузі подарунок на #ДеньНародження і натрапила на #БукетІзЦукерок . Які ж все-таки дива творять дівчата. З гофрованого папіру такі квіти виробляють, що просто ах. А ще всередині й #цукерка . Так вийшло, що #квіти купила живі, але дуже закіцавилася тими цукерочними букетами) Пошукала і интернеті - виявляється це ціла індустрія! Дуже багато цікавих майстер-класів з фото і відео, де показуюсть, як зробити різноманітні квіти, як дістати цукерку, щоб не пошкодити квіточку. Не за горами 8 березня, є привід потренуватись і зробити букетик для матусі або тещі) Є також приклади композицій із цукерок для дітей і чоловіків. Знайшла магазин матеріалів для такого виду хендмейду, треба їхати) Окрім паперу потрібні ще деякі інструменти і додаткрві матеріали. Якщо у мене щось гідне вийде - виложу фото:) Хто має подібний #досвід - буду вдячна за коментарі)
22

Коментарі 4

  • 2015-01-14 11:29
    Я робила з дитиною ялинку з цукерок, нажаль не залишилось фото.  
    Раджу вам не боятись і намагатись зробити власноруч. Це цікаво, дає позитивний заряд енергії. І як подарунок просто супер, замість звичайної коробки цукероц - цукерочний букетик -)
  • 2015-01-14 12:38
    Я теж недавно бачила дуже цікаві букети. Вони призначені для подарунка діткам. Весь букетик складається з іграшок і цукерок , але напевно при бажанні туди можна вставити і квіти. Трохи не звично бачити такі букети. Всі звикли до того, що букет - це красиві квіти , яскрава стрічка. Але ніяк не цукерки та іграшки. Тим не менш, це дуже стильно, і якщо одержувач подарунка - маленький дитина - чому б і не подарувати букет, відповідний віку ) ?
  • 2015-01-14 12:40
    Так, давно бачив такі букети. Та чомусь не звертав увага. Як завжди, щось нове не викликає довіри. А це й асправді буде гарним подарунком, напріклад є люди які не люблять живі квіти. А так і цукерки поїсти можна і згадка залишиться.
  • 2015-01-14 13:12
    Моїй жінці на весілля сестра подарувала букет зроблений з м'яких іграшок Мішка Тедді. Вже стільки часу пройшло, а ми й досі його зберігаємо як пам'ять. Я вдячен їй, що вона вигадала таку чудову ідею. Живі квіти це добре, але вони не довговічні і, рано чи пізно, їх викинуть, а такі нестандартні букети залишаться на згадку!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.