2015-04-26 21:03

Сльози дівчини – хто їх вартий?

Сьогодні у спортклубі довелося побачити по одному зі спортивних телеканалів фініш #марафон ’у у Лондоні. На очах з’явилися сльози.. Дожилася) Не знаю, як пояснити це, але останні п’ять хвлин марфону дивлися і не могла відвести очей від тих двух лідерів марафону в 40 км. Може то я потайки заздрила їхній красі і силі, але коли фіналіст розірвав грудьми фінішну стрічку – то сльози і посмішка сами собою з’явилися) Хто близкий до спорту, той має зрозуміти. Може просто я така тонкосльоза.. Наприклад, фільми Хатіко і Білий Полон досі не дивилась, бо знаю, що буду ревти.. Але якщо дивимось з чоловіком #фільм і є зворушлива сцена, то при ньому емоці не так зашкалюють, як би я дивилас на олинці.. Соромно чи що?:) Бачила кілька разів, як плачуть #чоловіки . У них це не так виходить, як у жінок...
Як ви вважаєте, #сльози – це розхитана нервова система, надмірна емоційність або нормальний прояв душевності?
Як ставитеся до сльоз у присутності сторонніх людей?
Чоловічі сльози мають право на існування, якщо це фільм або моральний біль?
21

Коментарі 1

  • 2015-04-27 14:27
    Чомусь ніколи не аналізувала сльози) Хоча мені здається, що жодна нормальна людина не зможе їх стримати при перегляді тих фільмів, що Ви згадали. А якби не пустила сльозу, то варто б було задуматись. 
    В той же час я ніколи не плакала при чужих людях... навіть на похоронах коли відчувала, що вже не можу стримуватись, виходила з приміщення і поверталась, привівши себе в порядок. Але це не через те, що соромлюсь сліз, просто не люблю коли мене жаліють.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.