2015-01-10 22:17
Минуло Різдво і вже чекаємо на #Водохреща . Двічі я вже з подружками ходила на #Дніпро купатись на це свято. При чому наші чоловіки стояли осторонь з фотоапаратами і не ризикнули з нами окунутись. Відчуття, хочу сказати, ні з чим не зрівняти. Зовсім не холодно, а навіть навпаки. Щоки червоніють, відчуваєш, як кров біжить по венах. Зразу після купання можна випити чай, краще на травах, але ні в якому разі не алкоголь. Народу в нас на Дніпрі завжди збирається дуже багато. Всі різного віку, навіть дітки 3-4 роки були. Для мене це #вчинок , яким я пишаюсь.
16

Коментарі 5

  • 2015-01-11 21:10
    Lilia, яка Ви молодець! Це дійсно Вчинок, з великої букви! В мене друзі теж пірнають на Водохреще. Щоправда, один "моржує" круглий рік, а інша дівчина один раз тільки спробувала, заради інтересу. А я боюся страшно) Боюся захворіти.. Мабуть, даремно?) Друзі розповідають, що алкоголь в някому разі не можна, тільки чаї. І капці потрібні не гумові, а з закритим носком. Заздрю Вашій хоробрості) Окрім релігійного сенсу, ще й не абияка зарядка для організму. А як підготуватися до такої процедури? За пару днів до пірнання якось можна підготуватись?
  • 2015-01-11 23:18
    Фізично я ніяк не готувалась, лише морально. Це було не важко, оскільки нас зібралась велика компанія і всі один одного підтримували.
  • 2015-01-15 13:19
    Яка краса. Завжди захоплююсь людьми, які здатні в мороз полізти в воду. Тим більше, що основна маса народу на Водохреща не моржі, а звичайні парафіяни, які купаються раз на рік. Мій чоловік іноді купається, я поки що на такий вчинок не здатна.
  • 2015-01-20 16:47
    Ви, дійсно, мужня жінка. Я так і не ризикнула скупатися на хрещення. Коли їздили по святих місцях, поринала в святі джерела. Там вода теж обпікає холодом, але все відбувалося влітку. А ось взимку, напевно, зовсім інша справа. Треба перебороти себе, щоб роздягтися і зануритися. Розумію ваших чоловіків. До речі, а на Дніпрі в якому місті такий красивий хрест стояв?
    • 2015-01-23 13:09
      В Черкасах, 2 роки назад. Свіжих фотографій немає, бо в цьому році не ходила, адже годую маленьку донечку.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.