2015-02-06 14:57

Листівка з елементами скрапбукінгу

Дуже важливою частиною виховання дітей є спільна творчість. Тому ми з донькою часто виготовляємо разом різноманітні поробки і листівки. Це не займає багато часу, але допомагає зблизитися дитині з батьками. Зараз хочу показати одну з листівок яку ми зробили на подарунок для бабусі. В ній немає нічого складного, для її виготовлення ми використовували картон, атласну стрічку, готові роздруковані надписи і квіти. Технологія виготовлення повністю залежить від віку дитини, в деяких випадках, якщо дитина ще маленька вирізати всі деталі доведеться вам заздалегідь, якщо ваш малюк уже вміє добре користуватися ножицями, вирізання квітів можна доручити йому.
11

Коментарі 2

  • 2015-02-23 20:37
    Як на мене, перші невміло вирізані деталі набагато миліші за професійні мамині витинанки. Так що зовсім не обов'язково чекати, поки дитина підросте, хай вирізає, що хоче. А якщо все це потім і понаклеювати пальчиками - враження незабутні.
  • 2015-03-21 17:25
    У мене двоє синочків, і вони дуже полюбляють вирізати та клеїти, мабуть це їхнє улюблене заняття. Та зазвичай вони самі фантазують і вирізають щось із кольорового паперу. Іноді щось вирізають із старих журналів і також клеють. Мабуть варто їх залучити до якої серйознішої роботи і спробувати зробити листівку за вашою інструкцією! Дякую, дуже цікава ідея!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.