2015-02-11 23:54
Я дуже люблю #тюльпани . Думаю, не тільки я одна. Пам'ятаю, часто раніше дарували тюльпани в школі хлопчакам, а пізніше дорослим хлопцям і чоловікам на 23 лютого. Пізніше й #свято таке зникло, але все одно продовжували поздоровляти своїх чоловіків та дарувати подарунки. А як красиво виглядають тюльпани в приватних господарствах, під вікнами будинків, на клумбах. Травневі свята теж завжди асоціюються з цими дивовижними квітами. Жінкам теж багатьом приємно отримати білий, червоний, помаранчевий букет, який ніжно пахне та дивує красою не тільки колірних поєднань, а й невимушеною появою дивовижно пухнастих тичинок усередині при відкритті #квітки . А пам'ятаєте слова пісні "Жовті тюльпани - вісники розлуки ...", або Фільм «Чорний тюльпан» (La tuipe noire). До речі, минулого року я купила бузкового кольору тюльпани - дуже незвичайні.
3

Коментарі 3

  • 2015-02-12 12:58
    Дуже гарні фото ))! Я теж полюбляю тюльпани. Це одні з перших весняних квітів, які зігрівають душу своєю красою. Все тільки починає розтавати, дерева всіх в бруньках, земля потихеньку прокидається, а вони вже гарні. Мрію відвідати "країну тюльпанів" та насолодитися всіми різноманітними видами і підвидами цих чудових рослин. Там цілі громадні плантації, які заворожують та тамують подих. Килим тюльпанів у Голландії займає площу більш ніж 18 тисяч гектарів.
  • 2015-02-12 20:28
    Яка краса! То у Вас тут вже весна повним ходом.) Так, тюльпани як раз до 8 березня з'являються у продажу. Як альтернатива трояндам. Жаль, в нас немає долини тюльпанів, як у Нідерландах (здається, я нічого не плутаю...). Карнавал тюльпанів, мабуть там дуже весело та багато квітів. =)
    • 2015-02-13 18:23
      Так, у мене тут весна йде повним ходом. Треба ж було подбати про Ваш хороший настрій до її приходу й заздалегідь підготуватися. Дійсно, тюльпан в Голландії чи Нідерландах - це національний символ країни. Ні в одній країні світу немає такої кількості тюльпанів, -цілих плантацій, що займають тисячі гектарів.

Наступний запис

2015-02-07 23:55

Солодкі або солоні #грінки

12
7

© 2010 - 2024. Всі права захищено.