2015-03-05 15:19
Сонячна #Євпаторія . #Крим .
Пару років тому, в мирні сонячні дні, на початку літа у мене з'явилася можливість поїхати відпочити в Євпаторії. У порівнянні з Південним берегом Криму Євпаторія поступається в своїй природній видовищності та красі, бо це степова рівнинна зона. Проте все має свої принади та звичайно ж як позитивні так і негативні сторони. Саме Євпаторія завжди славилася своїми чудовими дитячими пляжами з жовтим піском.
І дійсно, #пляжі неначе спеціально створені для дітей: скрізь #пісочок , коли у воду заходиш, то можна довго-довго йти, а води все буде по коліно, немає ніяких обривів або різких перепадів дна, та й водичка чиста.
У місті багато пансіонатів і готелів, а в його околицях безліч дитячих таборів.
#Місто мені дуже сподобалося. Особливо порадувало те, що загубитися там майже не можливо - місто досить компактне і майже завжди можна вийти до трамвайної колії, особливістю якої є те, що це одноколійний шлях у вигляді кільця, а тому рано чи пізно Ви зможете дістатися в потрібну точку міста з якої виїхали на #прогулянку .
7

Коментарі 5

  • 2015-03-05 15:34
    Нажаль тепер в Євпаторію можна подорожувати лише по фотографіям, принаймні найближчим часом точно. Мені нажаль не довелося там побувати, але від багатьох знайомих чула тільки приємні розповіді. Передивилася фото і так захотілося в такий не досяжний Крим...
    • 2015-03-05 17:24
      Так, Крим тепер не досяжний. На жаль. Я була в Євпаторії 10 років тому. Мені не дуже сподобалось. Багато людей, на пляж так просто не потрапити. Море тоді було все в водоростях. Це був серпень місяць. Я дуже сумую за Судаком. Часто туди їздили. Тепер чи потрапимо коли?
    • 2015-03-05 20:07
      Так, зараз дуже проблематично поїхати в Крим, та й з фінансами тепер туго. Не дивлячись на це, деякі українці їздили туди на відпочинок минулого літа.
  • 2015-05-15 13:35
    Були в Євпаторії з діточками три роки тому. Місто чудове, багато затишних парків, алей, "розважалок" для дітей. А от дельфінарій засмутив. Точніше, його стан. Все таке обідране, фарба злущена...Тваринок жаль. Хоча диктор під час вистави говорила про те, що дельфіни в основному знаходяться в затоці Донузлав, в близькому до природного середовищу.
    • 2015-05-17 14:31
      Ми теж були в захваті від Євпаторії, дуже сподобалося там. У дельфінарій ми не ходили, але основні визначні пам'ятки встигли подивитися. Я навіть і не знала, що там є дельфінарій. Зате я змогла побувати під час відпочинку в дельфінарії м.Ялта.

Наступний запис

2015-03-04 02:41

#Відпочинок. Харківський лугопарк.

3
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.