2015-03-14 16:05
У Південно-західній частині Криму розкинулося місто Севастополь. Декілька років тому ми з міста Євпаторії до Севастополя приїхали саме у північну частину міста на автостанцію "Північна". Звідти можна було дістатися в іншу частину міста водним міським громадським транспортом до Артилерійської бухти. Можна дістатися туди або на поромі, або на катері. Ми вирішили спробувати дістатися на поромі. Виявилося, що це дуже дешево та цікаво. На поромі, крім людей, перевозили також транспорт: автомобілі й мотоцикли. Коли прибули на місце, Артбухта виявилася дуже чистою, акуратною, доглянутою, сміття ніде не видно. Ми побачили багато маленьких карабликів, на яких пливли цікаві пасажири. Саме в цьому місті я побачила масу водного транспорту і справжніх моряків. Севастополь зустрів нас гарною сонячною погодою, люди привітно посміхалися. Фотографії цього міста навівають мені прекрасні спогади про літні пригоди та чудовий відпочинок.
3

Коментарі 6

  • 2015-03-14 17:21
    Гарні фото у вас! Я от в Криму був не багато разів, а до цього гарного міста не потрапляв взагалі. То Ви мене трохи з ним ознайомили! Вам сподобалось у Севастополі? Хочете ще туда приїхати?) Кажете, що там навіть чистота та порядок.) Цікаво, як там зараз...)
    • 2015-03-14 20:07
      Так, місто мене зачарувало. Особливо приємно було гуляти по Севастополю рано вранці, коли багато туристів ще сплять і на вулицях небагатолюдно. Біля пам'ятника затопленим кораблям повільно збираються любителі поспілкуватися, покупатися і засмагнути. Мене це дуже здивувало, я думала, що там не дозволяється плавати біля пам'ятника. Однак ні, бо з часом там збирається ціла черга бажаючих плюхнутися у воду. До речі, вода там напрочуд чиста - серед каменів можна побачити рибок та крабів. Дуже хотілося б знову там опинитися, особливо влітку
  • 2015-03-24 17:33
    Я теж одно разу була у Севастополі. Мабуть років 5 тому. Гарне місто, є де погуляти і на що подивитись. На водному транспорті правда не каталась. Теж була гарна погода, і море було чистим, бірюзового кольору, як у Венеції. Як буде можливість - обовязково хотіла би поїхати туди ще раз.
    • 2015-03-24 23:54
      Севастополь -Чудове місто. Шкода тільки, що тепер туди не так просто потрапити. Але я сподіваюся, що в майбутньому це буде все ж можливо.
  • 2015-04-18 13:40
    А я в перший раз опинилася в цьому місті завдяки відрядженню - ми з колегою поїхали працювати на тиждень, десь років 6 тому, у лютому. Навіть взимку мене зачарував Севастополь своєю красою. Я мріяла туди потрапити влітку - так і сталося. 
    У мене дуже багато приємних вражень та спогадів з цього міста. Але самий важливий спогад у моєму житті пов'ьязаний з цим містом - це те, що мій чоловік вирішив подарувати мені обручку саме у Херсонесі - це було дуже романтично і несподівано.
    • 2015-04-20 22:38
      От я завжди поважала таких чоловіків, які вміють красиво зробити пропозицію руки й серця, які не позбавлені романтики та бажають, щоб їхня улюблена назавжди запам'ятала найпрекрасніші миті, проведені поряд з ними.

Наступний запис

2015-03-12 23:23

#КімнатніРослини.

30
10

© 2010 - 2024. Всі права захищено.