2015-03-20 20:00
#Харків . Прогулянка містом
Хочу показати Вам ще кілька фотографій міста Харкова. Можливо, що багато з тих, хто любить туризм захочуть приїхати саме до Харкова та побачити багато цікавого, незабутнього і чудового. А може хтось приїде на навчання до будь-якого університету нашого міста.
На першій фотографії Ви можете побачити #кіноконцертний зал "Україна". Там завтра буде виступати Вахтанг Кікабідзе. Це його ювілейний концерт на честь 75-річчя артиста. На другій фотографії - Харків Палас Прем'єр #Готель . Можливо, що саме там зупиниться Вахтанг Кікабідзе, а може ще й хтось із Вас. На третьому фото Ви бачите невеликий, але дуже красивий #Храм на честь ікони Пресвятої Богородиці. Це ще зовсім новий храм, мене він приваблює своєю красою. На наступному фото сіра будівля апеляційного господарського суду. Нічого особливого. На п'ятій та шостій фотографіях зображені фрагменти будівлі #Держпрому - першої залізобетонної будівлі, що з’явилася у колишньому СРСР. Далі на сьомій фотографії Ви бачите фрагмент будівлі, яка раніше належала військовому університету, а після його розформування була передана університету ім. Каразіна. Велична будівля. На сусідньому фото видно частину будівлі та вхід у Харківський національний медичний #університет . Там біля входу завжди багато прапорів різних країн.  Немов це консульство якесь. Далі, на дев'ятому фото зображена реконструйована частина будівлі Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця. Мені здається, що з'явилася тепер якась схожість із ратушею у Львові, так чи ні? І на останній фотографії представлена музично - театральна #бібліотека імені Станіславського.
6

Коментарі 2

  • 2015-03-21 11:06
    Чесно скажу, коли почав дивитися фотографії, то я не думав, що це українське місто. Але потім побачив українські написи на будинках і прочитав ваш запис на стіні, то зрозумів, що це у нас такі красиві будівлі є.
  • 2015-06-02 15:52
    Це місто мого раннього дитинства, однак, на жаль, я зовсім його не пам'ятаю. У Харкові я народилася й ходила до дитсадка, якось застрягла з батьками у ліфті й дуже перелякалася. Сподіваюся, що колись обов'язково знову повернуся до цього міста, хоча б на декілька днів. Дякую за чудові світлини та екскурсію.

Наступний запис

2015-03-19 23:49

Відпочинок у зоопарку.

13
10

© 2010 - 2024. Всі права захищено.