2015-03-23 23:48
#Відпочинок для шопоголіків
Сьогодні я хотіла би порадувати деяких шопоголіків і показати їм бутіки та магазинчики, що знаходяться в центральній частині міста Харкова та до яких можна завітати під час туристичної поїздки чи подорожі. Якщо Вам цікаво побачити як саме виглядають в центрі Харкова улюблені магазини для заможніх жінок та чоловіків, багаточисельних гостей міста, якщо цікаво як прикрашені вітрини й що являють собою вивіски біля входу - ласкаво прошу подивитися мої фотографії. Кілька фотографій, можливо, зацікавлять читачів та складуть уявлення про сучасні магазини.
Магазини, які представлені на фотографіях в основному знаходяться на таких центральних вулицях: проспект Леніна та вулиця Сумська. Вони знаходяться недалеко від станцій метро "Радянська", "Історичний музей" та "Наукова", тому повз них завжди проходить великий потік народу.
Я не можу там купувати щось для себе, але іноді заглядаю в такі магазинчики з цікавості.
8

Коментарі 4

  • 2015-03-24 06:01
    О! Ніколи не була у Харкові, тепер хоч знаю, де у Вас бувають заможні жінки та чоловіки. А можна тепер огляд для звичайних людей зробити) Де вони придбають речі, іграшки і все інше :-) Ви купуєте щось у цих магазинах на фото?
    • 2015-03-24 23:49
      Ні, я в цих магазинах нічого для себе не купувала, тому що вони знаходяться в центрі міста й ціни там для мене просто недосяжні. Це магазини для крутих та багатих, а я до них відношення не маю. Постараюся як-небудь зробити огляд магазинів для звичайних громадян, з менш товстим гаманцем, якщо Вам це буде цікаво.
      • 2015-03-25 12:04
        Буду вдячна) Може до Вас завітаю до міста) Дуже хочу подивитись місто Харків) Говорять, у Вас там є великий ринок одягу, де ціни просто супер демократичні. На наші ринки купують у Вас там речі. Він такий самий, як у Одесі? Чи більший за нього?
        • 2015-03-25 21:25
          Так, у нас в місті є один з найбільших ринківв Україні і раніше, кілька років тому, там дійсно можна було дешево скупитися. Ринок був хаотичний, живий, можна було поторгуватися. Зараз ринок став більш цивілізовано виглядати, побудували там купу магазинчиків, тому і ціни зросли в кілька разів. Давно я вже там була. Але сусіди були недавно та кажуть, що все дуже дорого, ринок вже не той, що був колись. 
          Завітайте до нашого міста, гадаю, що Вам сподобається.

Наступний запис

2015-03-22 21:27

#Будівництво храму в м. Харкові

3
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.