2015-03-29 20:44

Весна чи знову зима?

#Весна . Ще три дні тому здавалося, що холодні дні закінчилися і нарешті ми дочекалися теплої весняної погоди та яскравого сонечка. #Небо було чисте, блакитне, ніде не хмаринки. Це можна побачити на 5 та 6 фото, де я фотографувала на деревах #бруньки . #Трава , свіжі зелені її #паростки і весняні #квіти #проліски показалися із #землі , тільки почали радіти сонцю, але їх раптово занесло снігом. Ось уже два дні на вулиці стоїть холодна погода, зривається #сніг разом з дощем, шалений вітер зриває з дахів руберойд. Та й не тільки руберойд, навіть шифер зриває з дахів, а ще ми бачимо місцями зламані дерева та порвані електричні дроти. Стихія розбушувалася.
Подивіться на фотографії нижче: перші дві зроблені мною сьогодні, а всі інші - три дні тому. Здавалося б ніщо три дні тому не віщувало ні бурю, ні сніг, ні #холод , світило сонце і було абсолютно безвітряно.
А яка погода у Вас сьогодні? У Вашому місті сьогодні весна чи знову зима, як і у нас?
15

Коментарі 2

  • 2015-03-31 19:14
    Я зараз перебуваю у м. Сіверодонецьку, навідую двоюрідних сестер. Неочікувані морози і нас застали зненацька, повалило дерева довелося знову надягати теплий одяг (а я його з собою не взяв, лише легка куртка). Майже добу просиділи без світла. У місцевому соборы зірвало листи з куполів та повалило хрест.  
    Зараз потроху теплішало, але весни все одно не видно.
  • 2015-04-03 19:23
    У нас теж зацвіли проліски, з’явилися листочки у тюльпанів і бруньки на абрикосі. А потім випав сніг. На теплого Олексія всі тільки дивувалися. Дивлюсь у вас клумба. А які квіточки ви на ній вирощуєте? Багаторічні, чи й однорічних садите? Я в цьому році хочу посадити багато петуній. Уже посіяли насіння у ґрунт у горщиках, стоять на підвіконні, проростають.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.