2015-04-14 10:56
Вчора на вечір весняна погода трохи побушувала у Рівному... В дворі дуже поламало верби, що почали вже зеленіти. Двірники мають сьогодні роботу - сміття із контейнерів порозносило кругом. Я саме почала вдягати дитину на прогулянку, аж раптом стало темно у вікнах. Прогулянка відмінилась. Вітер здійнявся прямо на очах, Я живу на 7 поверсі, поліетиленові кульки-майки нахабно лізли прямо у вікна. Якось за зиму я відвикла від таких вітрів та активної негоди. У таку погоду полюбляю сидіти вдома та дивитись з вікна на природні негаразди, але я певно не оригінальна в цьому) За такої погоди добре думається-пишеться. А за якої погоди думками легше відпочівається вам?)
5

Коментарі 4

  • 2015-04-14 12:28
    В Києві за вчора теж такя буря здійнялася,что страшно на вулицю було йти. Штормове попереждення було, але його я побачила вже пізно вночі.Так абрикоси трусило, що мабуть не буде врожаю цього року(( У нас ще й досі буревій, і пакеті теж в повітрі літають) ДОбре, хоч на свята встигли на природі побувати та на сонечку погрітися)
  • 2015-04-14 14:32
    Обожнюю грози, шторми і урагани. Коли відбувається таке дійство навколо, то фантазія працює сам собою. З'являється натхнення. Принаймні в мене. А от від спокою і монотонності мені нудно і це вганяє в сон.
  • 2015-04-14 20:46
    У нас вчора було таке ж. Спочатку почало із-зі сусіднього будинку летіти щось чорне, я навіть в чоловіка запитала, чи не пожежа це. А через декілька секунд стало зрозуміло, що це просто піднятий пил. Потемніло, зашуміло... в будинку навпроти розбило вікно і скло полетіло додолу прямо на людей, добре що хоч без жертв. Ще з якогось будинку шматок даху відірвало й пронесло через увесь двір. Страшне!
  • 2015-05-06 15:31
    Незвичайні явища природи завжди зачаровують людину, даючи нам зрозуміти, що ми не такі вже й всемогутні)) Не даремно ж предки поклонялись їм і вважали проявами божества. Відчувається в грозах, ураганах, смерчах і т.д., щось ніби надзвичайне і чаруюче.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.