2015-01-23 14:03
Це перша розмальовка на холсті, яку моя дитина майже повністю виконала власноруч. Я допомагала змішувати фарби та навести букви. Чим мені подобаються акрилові фарби — вони дуже швидко висихають. Не потрібно чекати щоб добре висох один шар фарби, а можна наносити другий. Хоча на холсті можна малювати грушевими фарбами і маслом. Єдиний недолік таких розмальовок — їх ціна. Така Кітті з фарбами розміром 20 на 20 сантиметрів коштує 95 гривень.
Мабуть потрібно замовити такі розмальовки через інтернет, тільки щоб фарби до комплекту не входили, так буде значно дешевше.
1

Коментарі 6

  • 2015-01-25 13:00
    Дійсно цікаве заняття для дітей, а якщо спробувати самій роздрукувати схожі малюнки але не на звичайному папері, а взяти цупкіший і більшого формату, чи так не вийде справжнього шедевру? Я читаю і думаю, а і мене скоро ж таке чекає, ну звичайно, що будуть роботи і автомобілі, а не киці і я задумалася, а я зовсім не вмію малювати, ну все вмію робити, а з малюванням не склалося і що я буду робити? Одна надія на тата.
    • 2015-01-25 18:30
      І я не вмію малювати -). Дитині все одно які в мами шедеври виходять — головне, що разом. Я крім звичайної медової акварелі більше ніяких фарб не знала. В інтернеті купа майстер класів, обираю що простіше і малюємо.
      • 2015-01-25 19:06
        скоро це чекає і на нас)
  • 2015-01-26 12:50
    А скільки вам? У нас сьогодні невеличке свято - 2,5 виповнилося. Вчора теж захотілось їй фарби. Купили якісь звичайні в магазині Аврора. Є у нас така недорога мережа, так тепер хвилююсь, щоб не шкідливі були. Малюнки виходять "супер":) Чоловік сказав, що напам"ять треба зберегти. Я в окрему папочку поклала, постараюсь не викинути.
    • 2015-01-26 21:02
      Моїй вже майже сім. А для вашого віку фарби краще купляти спеціальні пальчикові — вони продаються в звичайних канцтоварних магазинах. Якщо дитина потягне до рота нічого страшного. Моя донька пальчиками не малювала — їй завжди пензликом подобалось по паперу мазюкати. Я купляла тільки один раз, бо вони досить дорогі, а дитина не розуміє, що після однієї фарби необхідно пензлик помити, а потім в іншу лізти. І через декілька днів всі кольори стають одним — брудним -) Від малювання такого жах маленький — дитина в фарбах, і все навкруги в фарбах.
  • 2015-01-27 12:34
    Дуже гарно вийшло. Я навіть відразу не зрозуміла де результат творчості дитини. Подумала, що просто обкладинка з зошита чи альбому.  
    А щоб здешевити це задоволення можна дійсно через інтернет замовляти готові комплекти. Та мені здається, що ви не всю фарбу використовуєте. Тому у вас з часом зберуться залишки її. Ви можете просто в інтернеті знайти готові шаблони розмальовки і роздрукувати їх, а фарби купляти окремо. Я думаю, що так буде значно дешевше.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.