2015-02-12 23:38
Одне із надзвичайно красивих місць, бачених мною - це Прага вечірня. Дух старовинного міста, освітленного безліччю ліхтарів, важко ще з чимось порівняти. На головній площі Старого Граду ввечері не менш людно, ніж вдень, атмосфера дуже романтична: усюди ходять закохані парочки, проїжджають карети, продають квіти. Та, хоча, не лише квіти - чого тут тільки не продають! А ще доволі часто влаштовують якісь заходи для туристів і місцевих жителів, хоча перших тут, звісно, у рази більше. Вуличні музики, міми, фотографи з реквізитом, легендарний бій головного годинника міста, десятки (а то й сотні) невеличких кав'ярень тут і там - усе це і є неперевершена вечірня Прага - місце, куди хочеться повертатися знову, і знову, і знову...
3

Коментарі 5

  • 2015-02-13 13:25
    Так, згоден, Прага - то дивовижне місто, зі своїм неповторним духом, відмінна у різні пори року та чарівна навіть у мокрий зимовий день - перевірено на собі :). Багато цікавих куточків, ще не зіпсованих надмірною увагою туристів. Безліч ресторанів та пабів - і тут саме цікаво звернути увагу саме на ті, де мало бувають туристи, а полюбляють місцеві мешканці - саме тут можна відчути дух справжньої Праги.
  • 2015-02-13 14:14
    Подорожуючи Європою. ми не раз проїздом опинялися в Празі. Кожен раз замислюємося над тим, чому у нас, в Києві, не зустрічають з посмішкою в кафе і ресторанах, чому на наших вулицях завжди повно сміття, чому водії не чемні на дорозі та ін. Адже, є такі речі, що залежать виключно від нас і не потребують прийняття якихось нових законів, капіталовкладень. Так, давайте же разом будемо посміхатися друг другу, і відноситися до наших сусідів і колег та зовсім незнайомих людей так, як нам би хотілося, щоби вони відносилися до нас. У такий спосіб ми реально станемо країной, в якій шанують загальнолюдські цінності, яка гідна влитися в загальноєвропейську родину цивілізованих країн.
    • 2015-02-13 22:20
      Ну, я б не сказала, що усі прям усюди посміхаються один одному, у нас доволі добрі люди в Україні, якщо порівнювати з іншими країнами. Думаю, що аби зарплати у водіїв і офіціантів були б такі, як у Європі, то і вони б посміхалися і були б чемними... Люди просто пригнічені своїми проблемами. Хоча, звісно, в ідеалі ставлення має бути інакшим.
  • 2015-02-13 20:15
    К сожалению, я была только в аэропорте Праги. Знаю, что город - бомба. Видела ночные огни Праги пролетая над городом - классно!
  • 2015-02-18 15:55
    Не була в Празі, але дуже хочу колись доїхати та побачити все власними очима:) Атмосфера дійсно романтична, майже на всіх фото, які я зустрічала. І дуже чисто, коли вони встигають прибиратися?:) Дякую за настрій.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.