2015-02-01 14:43
Навіщо людині потрібні #друзі?
Раніше не замислювалася над цим питанням, тому, що всіх хороших знайомих приймала за друзів. Але проходять роки, молодість остається позаду і все частіше аналізую всі життєві події і своїх друзів. Говорять, що друзі це ті люди, які ніколи не покинуть в тяжку хвилину, з якими можна розділити і щастя і горе. Зробивши аналіз, дійшла висновку, що мої найкращі друзі, це мої близькі люди. Моя мама, мій чоловік, моя донька і мій вітчим. Всі інші – це #знайомі, в яких завжди свої проблеми і вони згадують про мене тільки тоді, як їм щось потрібно.
Правда у мене є дві подруги, з якими мені весело і приємно спілкуватися. Вони підтримають морально в тяжкі хвилини і я ладна в любу секунду підставити їм своє плече.
А кого ви вважаєте своїми друзями і чи багато їх у вас?
7

Коментарі 5

  • 2015-02-01 15:00
    Была одна, с которой дружили 18 лет. Думала, что ближе человека нет. Но дружба рухнула - не выдержала испытания деньгами. Она получила новую, шикарную и высокооплачиваемую работу и сразу же приоритеты изменились. Появились новые друзья, авторитеты. Корона выросла такая на голове, что человек даже не замечал, что кого-то обижает своим поведением и словами. Вот так деньги за 5 месяцев изменили человека и дружбе настал конец. И если я раньше с пеной у рта доказывала, что женская дружба бывает, то теперь вообще не верю ни в какую дружбу.
  • 2015-02-01 15:49
    Мої друзі - це декілька людей, з якими раніше жили у студентському гуртожитку. Хоча так склалося, що ми зараз по різні сторони ситуації в країні, але ж не припиняємо спілкуватись і не сваримось через те, що коїться зараз. Не дивлячись на те, що інколи можемо місяцями не чутись - все одно при зустрічі завжди є багато загальних тем, ніколи не сумно разом. Це люди, з якими можна бути собою, люди з якими можна довго й цікаво сидіти за столом, навіть якщо на столі одна яєшня і вино)
  • 2015-02-01 21:27
    Серйозна соціальна тема! =) Насправді, не дарма кажуть: багато друзів не буває та друзі пізнаються в біді. Людей, з якими можна весело проводити час, я частіше називаю товаришами. На мою думку, товариш - це більше, ніж знайомий, але менше, ніж друг. А друзів, як таких, в мене не багато. Але є декілька хлопців, одноклассників, на яких я можу розраховувати.
  • 2015-02-07 13:59
    Мій найкращий друг - моє серце. Воно і застерігає і підказує, ніколи не бреше і помилок не робить. Шкода його тільки - болить часто. 
    А взагалі... 
    Друзів справжніх треба високо цінити і берегти. Жаль, що в житті, в багатьох випадках, люди заводять дружбу заради вигоди.
  • 2015-04-25 15:08
    Поки в мене не з"явився перший синочок, і нас з чоловіком не поглинули сімейні проблеми, я вважала, що маю багато друзів. Але тепер знаю, що тих людей з ким просто весело спілкуватись і проводити час друзями називати не можна. З багатьма з них мої відносини залишились на рівні привіт-привіт, з декількома на рівні: Привіт, як справи? І лише дві подруги, котрі тепер стали моїми кумусями, залишились для мене справжніми друзями, хоч і бачимось не щодня.

Наступний запис

2015-01-28 11:38

#Рецепт українського борщу

7
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.