2015-02-15 13:22
Хочу поділитись ще однією доброю і хорошею книгою, яка буде цякава до читання не тільки для дорослих, а й особливо корисною буде для дітей.
Цей роман розповідає нам історію життя однієї сім'ї, яка на момент розповіді як раз переживає непрості часи без батька родини, який саме знаходиться на війні. То ж четверо дівчат і їх мама зі служницею залишаються в такому жіночому царстві на господарюванні, і кожен день виносять якісь корисні уроки для себе. Дівчата стикаються з дрібними неприємностями і з гідністю виходять з них.
Книжка дуже добра і повчальна, особливо корисною може бути для дітей в часи становлення особистості і закладення моральних устоїв у свідомості молоді.
7

Коментарі 1

  • 2015-03-28 01:10
    Відразу хочу помітити, що нічого особистого проти не маю - це просто моя думка. Відверто кажучи, щоразу, коли я не розумію книг, які всім навколо подобаються, я відчуваю себе убогою. Всі танцюють від захоплення - судячи з кількості схвальних рецензій та похвальних оцінок, а я сиджу в своїй печері як троль-оглоїд і чогось серйозно не розумію. Ви любите цукерки? Я - так. Але якщо мене годувати тільки цукерками - то я їх дуже швидко зненавиджу. Саме це сталося зі мною при читанні "Маленьких жінок". Я почала їх з надією втішитися - як мене втішила "Полліанна", але до кінця першого розділу не могла це більше читати. Я відволіклася на Мердок і повернулася до "Маленькиих жінок" із новою завзятістю. Коротко - солодкава історія чотирьох сестер Марч, у яких начебто є задатки для того, щоб бути симпатичними персонажами, але рожевість тексту жахає і губить все на корені. Сидиш, а зі сторінок на тебе б'є мораль, приправлена ​​сиропом. Не знаю, можливо, з книги можна винести щось хороше, я ж ледь дісталася до кінця, підсковзуючись на рожевих соплях.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.