2015-02-05 00:04
#Поради тим, хто хоче кинути #палити .
Кожного ранку починайте #курити якомога пізніше. Коли купуєте #цигарки , пишіть десь у блокноті їх вартість. Потім підрахуйте, скільки грошей можна зекономити й купити щось необхідне. Викурювати слід лише половину цигарки. Заховайте подалі з видимих місць усі речі, котрі зайвий раз нагадують про #паління . Частіше відвідуйте людні місця (театри, музеї, ресторани і т.п.), де заборонено курити. Спробуйте курити через день, потім через два, через три і т.д. Побийтеся об заклад із товаришем (бажано протилежної статі), що зможете відмовитись від паління; Ви ж повинні будете дотриматись свого слова!
Які ще є «працюючі» поради? Що допомогло саме Вам позбутися пагубної звички?
6

Коментарі 11

  • 2015-02-05 13:03
    Поради гарні. Тільки закляті курці не б'ються об заклад і не ведуть підрахунки. Говорю так, бо чоловік мій палить вже більше 30 років. Ніякі мої вмовляння на нього не діють. Навіть зараз, коли в місяць викидається з бюджету десь біля 600 (!) гривень на цигарки, йому не доведеш, що на ці гроші можна тиждень харчі купляти. Робить вигляд, що палить менше, але 3 блоки дорогих цигарок на місяць як було, так і є.
    • 2015-02-05 13:13
      Соглашусь с вами. Я курю и ничего не подействует, когда меня всё устраивает. Человек, который курит всегда найдет и время и место для курения. Никакие театры не помогут. :)))
    • 2015-02-06 13:15
      Ніякі благання курця не заставлять кинути курити, допоки він сам цього не захоче. Тільки тоді, коли він вирішить для себе що має кинути, в нього вийде. Мотивацією може стати будь-що, але це має бути тільки його рішення. Ви можете допомагати йому в цьому, менше бувати в тих місцях де він, зазвичай, курив. Також, якийсь час він для себе має обмежити спілкування з друзями, які курять. Я знаю це з особистого досвіду. Мала цю дурну звичку цілих вісім років і чудово знаю, як важко з нею попрощатися. Кожного разу, коли мені хотілося курити, я жувала жуйку. Хтось лузгає насіння, інший кладе до рота карамельку. З часом покинула. Але ще потрібно памятати про те, що ні в якому разі не починати курити знову. Бо курець тішить себе надією, що з легкістю зможе потім відмовитись від цигарок (бо ж один раз це зробив!), але це велика помилка. Щоразу кидати курити дуже важко. Краще, звісно, й не починати взагалі.
    • 2015-02-06 22:35
      То поради (зі слів знайомих, яким вдалося) для тих, хто ХОЧЕ кинути палити. Той, кого все влаштовує, і не намагатиметься не диміти))) Звичайно, такі поради не допоможуть тому, хто розуміє, яку шкоду приносить куріння, яких витрат воно коштує і т.д., але все одно палить, бо йому це подобається. Про це я взагалі не говорю.
  • 2015-02-05 18:42
    В мене чоловік декілька разів кидав палити, переконалися що медичні препарати це викинуті гроші. Лише власна воля і віра, що обов'язково все вийде. Думки були такі: "Ну, що я такий слабак, що вже не можу відмовитися від шкідливої звички." Тепер пишається собою:)
    • 2015-02-06 22:37
      А мені чоловік (на той момент лише товаришем був) пообіцяв, що кине, слова свого дотримався. Я цим горжуся. Бо попередній своїй дівчині, родичам, друзям довго бла-бла-бла)))) І без результатів. Так що я вважаю, що в деякому роді це і моя заслуга)))
      • 2015-02-07 13:13
        Я Вам трошки заздрю, що Ви змогли))) А я свого чоловіка вже в віці 40 (його) років зустріла, тому змусити кинути палити не можу))
        • 2015-02-07 23:30
          А який у нього стаж "дружби з цигаркою"? Да, в такому віці вже, напевно, важко в чомусь переконати чи переламати людину. Тим паче, коли це триває досить довго. Справа в тому, що моєму ще й стан здоров"я не дозволяє, так що вже й випивати перестав)))
  • 2015-02-05 22:50
    Нам допомогла книга Алена Карра. Півтора роки без цигарок і навіть без згадки про них... а потім почався ремонт(( Після цілого дня обдирання стін, ми переглянулись і без слів чоловік побрів до кіоску. Знову рік паління. Проте вже більше півроку жодної сигарети - просто домовилися, що не будемо цього робити заради майбутнього. Надіюсь, що ця домовленість не обірветься)
    • 2015-02-06 22:40
      Дуже правильне рішення! Заради майбутнього, я так розумію, плануєте поповнитись, варто відмовитись від шкідливих звичок. Бо, дійсно, не лише активне, а й пасивне куріння приносить шкоду. Бажаю вам з чоловіком не обірвати домовленість))) Усього найкращого Вашій родині!
      • 2015-02-07 00:17
        Ви правильні висновки зробили - саме про це і задумуємося... але поки що тільки задумуємося) Дякую за гарні побажання)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.