2015-02-27 22:54
#Харків відомий не лише своїм найкрупнішим ринком України «Барабашово», котрий є великою торговою точкою Східної Європи. Хто не знає, Харків був першою столицею УРСР. Не перерахувати на пальцях усіх визначних пам’яток обласного центру. Місто славиться як студентський та промисловий центр України з добре розвиненою інфраструктурою. До того ж тут знаходиться найстаріший зоопарк України. А ще Харків – батьківщина відомої акторки Людмили Гурченко. Якщо не знаєте, де набратися вражень, і хочете, щоб #відпочинок запам’ятався, влаштуйте собі #подорож до Харкова.
4

Коментарі 5

  • 2015-02-28 17:36
    Хоть Харьков и известен самым большим оптовым рынком в Восточной Европе – «Барабашово», также он известен самой большой центральной площадью в Европе - площадь Свободы, где также стоит побывать туристам.
  • 2015-03-01 00:19
    Очень хорошие у Вас, качественные фотографии. Хороший ракурс. И даже есть фотографии, которые хранят историю. В данное время на площади Конституции в Харькове больше нет памятника, который изображен на фото № 9 ( предпоследнее, если считать сверху). Там теперь совсем другой памятник.
    • 2015-03-01 22:55
      Дякую за корисну інформацію. Виходить, у мене історичні фотографії:) А який тепер там пам"ятник? В Харкові була давнувато, вже багато чого змінилося, час не стоїть на місці. Треба знову їхати на екскурсію, щоб обновити свій фотоархів)))
      • 2015-03-02 05:51
        Це ж прекрасно, що історія зберігається в тому числі на фотографіях. Зараз на місці того пам'ятника стоїть новий пам'ятник Незалежності України, представлений у вигляді богині Ніки, що летить на кулі. Подивіться, у мене в записах, я сьогодні додала фотографії Харкова. На фото № 6 Ви побачите отой новий пам'ятник, цілком витончений, як мені здається. Але мені не подобається, що руйнують інші пам’ятники задля того, щоб з’явився новий.
  • 2015-03-11 17:02
    Цікава інформація, що Харків - батьківщина Гурченко, спитаюсь у батьків, чи знають вони. А взагалі, для мене як не харків'янки, було цікаво побувати у цьому місті. Мені пощастило відвідати екопарт Фельдмана, де дуже багато тварин, помітно, що про них турбуються, усюди чисто, а найголовніше, що неймовірно здивувало - вхід був зовсім безкоштовний. А ось до міського зоопарку не довелось потрапити, можливого наступного разу.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.