2015-02-28 23:56
Мабуть, #дельфінарій – це єдине місце, де можна побачити неймовірних жителів моря так близько.
Знайдіть час і влаштуйте собі та своїм близьким чудовий відпочинок поруч з дельфінами. В самому центрі Харкова розташований дельфінарій, котрий входить до складу Міжнародної співдружності дельфінаріїв «Немо». Якщо хочете потрапити на #відпочинок до чарівного світу природи, гармонії та краси, то Вам сюди. #Дельфіни – дуже емоційні та товариські #тварини . Заряд позитиву від спілкування з ними гарантовано! Відвідуючи #Харків , не забудьте про Харківський дельфінарій.
6

Коментарі 4

  • 2015-03-01 16:03
    Дельфінарій - це дуже круто, обожнюю дельфінів! Вони такі розумні, мабуть розумніші за деяких людей. Відвідуючи дельфінарій, кожен отримує заряд позитиву та бадьорості, морально відпочиває та відмежовується від буденних труднощів. Психологи встановили, що спілкування з дельфінами дає людині тривалий позитивний психотерапевтичний ефект. Тому, час від часу корисно відвідувати дельфінарій, особливо у такі важкі часи.
    • 2015-03-01 22:44
      Так воно і є. Мабудь, на дельфінів у дельфінарії, як і на рибок в акваріумі, можна дивитися годинами, бо вони теж живуть у воді. А вода (коли на неї дивишся), як відомо, заспокоює, знімає напругу, відновлює сили, допомогає подолати життєві негаразди.
  • 2015-03-05 18:07
    Морська тематика завжди викликає захоплення у дітей. А дельфіни тим більше. Ніколи не була в дельфінарії, сподіваюся, з онуками сходжу;-) Дійсно, дельфіни лікують різні захворювання. Дуже корисно з ними спілкуватися.
    • 2015-03-05 22:57
      А чому з онуками? Невже у Вас діти вже такі дорослі, що з ними не підеш до дельфінарію?)))) Це Ви даремно, що ніколи там не були. Я відвідувала дельфінарій двічі, може, й тричі (колись в дитинстві ще з мамою, але цього не пам"ятаю, дуже в глибокому дитинстві), враження незабутні!

© 2010 - 2024. Всі права захищено.