2015-01-15 20:56

Інколи для того, щоб досягти чогось важливого, потрібна дрібниця

Дядько Васько намагався схуднути років три. От, як одружився, так і пішло-поїхало: супи, борщі, котлети, а в дні після зарплати – то й щось вишуканіше. І все те – літрами, все те – повнісінькими сковорідками: їж, коханий, смачного!
Дружині добре – знайшла короткий шлях до серця чоловіка. Через шлунок тобто. А дядькові зле – за два роки виріс зі всіх своїх джинсів. І з ремня виріс. А ось якось запросили в театр, хотів костюм одягти – куди там!
І вирішив дядько худнути. Спочатку героїчно відмовлявся від добавки, замість «тормозка» на роботу яблука носив. Не допомогло, вже на третій день нерви здали. Потім дружину підключав, щоб готувала пісні страви, та щось #дієтичне … Але навіть дієтичне, коли його по три тарілки за вечір уминати, не допоможе #схуднути .
Вирішив уже було дядько до ворожки піти, щоб нашептала… ну, або до лікарів, щоб щось у шлунку підшили. От залишилося тільки вирішити, котрий спосіб дешевше обійдеться…
Та не дійшов. І з дуже простої причини – «здохла» лампочка в холодильнику. Звісно, дядько Васько, як і всі мужчини його віку, тут же зібрався в магазин купити нову, щоб вкрутити (є ж в домі рукатий чоловік)! Але сьогодні був дощ, то не пішов. Завтра забув, післязавтра дружина (от же!) не нагадала, потім – гаманця вдома залишив…
А далі і не міняв. Бо помітив дядько одну цікаву річ. Підійде увечері до холодильника по ковбасу, відкриє дверцята - а в темряві не видно, де вона там лежить за жінчиними каструлями. А світло в кімнаті вмикати - то це ж аж у той куток кімнати йти, та за шафою рукою нишпорити… Обнюхає дядько холодильник, не знайде ковбаси, та так і піде – далі футбол дивитися.
Або прийде по котлети, а не видно! А ще ж шаритимеш, та не дай, Господь, щось там вивернеш на вимиту дружиною підлогу – крику буде!
Минув тиждень, і… дядько Васько помітив, що пояс у джинсах перестав тиснути. А ще через тиждень і зовсім вільним став, хоч ремня одягай, бо згубляться!
От що не кажи, а іноді для досягнення великої мети – всього лишень дрібниці не вистачає… #Сміх , та й годі!
12

Коментарі 0

Наступний запис

2015-01-13 13:35

Вершковий суп у сковорідці

11
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.