2015-01-17 16:08

Підкажіть хорошу музику?

Останнім часом я надто часто вбиваю в гуглі цю фразу. Хочеться чогось нового, а на радіо (мовчу вже про Контакт) часу не вистачає. Introvert, Фіолет, Алексей Пономарев і Эпидемия, яких слухала на протязі трьох років, таки набридли.
Проблема в тому, що в мережі є повно музики, і музики хорошої. Однак вся вона різна, і дивлячись на барвисту обкладинку чергового альбому на торренті, важко зрозуміти, варто слухати чи ні, сподобається – чи буде так собі…
Пішла найпростішим шляхом – почала стукати в усі двері. Скайп, Контакт, Фейсбук – як правило, в усіх нас там по сто друзів і більше (щоправда, половину з них ми вперто не можемо пригадати, а ще третина – це «Дитячий одяг онлайн» або «Нарощування нігтів»). Але скільки б друзів не було, часом важливо отримати одного-єдиного листа. Зате з толковою порадою.
Товариш порекомендував послухати новий український гурт із Маріуполя. Називається він FreeON. Пісня, яку я рекомендую – Storm – крутиться на радіостанції, так що багато хто її вже встиг почути. Вона дуже схожа на творчість Nightwish.
Інша хороша музика, яку мені «засватали» - це українські:
Хорта,
Тонкая Красная Нить,
Опиум,
Трансформер,
Файно,
Flëur (Флер).
Якщо і ви любите непопсову музику і шукаєте щось нове – рекомендую :)
14

Коментарі 1

  • 2015-01-31 00:25
    Дякую за рекомендації.Будемо куштувати:)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.