2015-01-29 18:06

Аніме серіал Госік (Gosick)

Цілих 24 серії для поціновувачів жанру!
Єдине, що мене гризло на протязі перегляду – що ж значить назва серіалу? Довелося спитати не в тополя, не в ясеня, а в гугла. Виявилося, що це творці аніме мали на увазі слово «готика». Тоді все стає на свої місця – похмурі історії, стиль готик-лоліти головної героїні…
Але давайте по порядку.
Отже, мультик має сподобатися шанувальникам «Ходячого замку Хаула». І тут, і там – альтернативна європейська країна часів кінця 1 Світової. У серіалі «Госік» ми знайомимося з студентом із Японії, якого звуть Кудзьо. Він прибув до маленького європейського королівства, щоб навчатися там. Друзів не здобув, так як інші студенти його боялися. Зате познайомився з ексцентричною Вікторікою. Дівчина ця з непростою історією – вона зі шляхетної родини, але виросла замкненою у вежі, та й у академії веде дуже затворницький спосіб життя. Однак вона – природжений детектив. Вкупі з Кудзью, який дуже швидко став при ній «Ватсоном», вони швидко розплутують містичні і страшні історії, і на ділі виявляється, що ніякої містики і не було, все логічно і природно.
Крім детективу, у серіалі йдеться про перше кохання і перші ревнощі (котрі мені, дорослій тітці, здаються дуже милими), є багато драматичних моментів. З перших серій анімешка здається простою, але потім затягує, і от вже без неї важко обходитися.
Озвучка – саморобна, від різних фанатів, але дуже толкова.
П.С. Якщо ви вже його дивилися, не розповідайте, чим усе закінчилося – я ще на 19 серії:)
35

Коментарі 1

  • 2015-01-31 13:54
    Спасибі за рецензію, візьму на замітку! Мені дуже подобається Ходячий замок, якраз думала подивитися щось в цьому роді. Після перегляду цієї анимешки навіть книжку прочитала, на одному диханні. Ми смужем взагалі любителі аніме жанру. ТОлько йому більше подобається щось комедійне і нудний ефектних бійок, Ториком, "One Piece", а я - прихильник різних драмматических емоційних сюжетів, наприклад "devil may cry".

Наступний запис

2015-01-26 20:27

Зимовий делікатес для хомяка

35
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.