2015-02-15 13:29
Знову ті хто спішить до кінотеатру можу порадити декілька хороших стрічок,Наприклад #фільм Джон Вік,хороший приклад того як потрібно знімати непогане #кіно ,і хоча з участю Кіану Рівза з кожним роком виходить мало цікавих стрічок,цей фільм мені дуже сподобався. Все знято на лад "дев’яностих" коли виходило багато вже відомих бойовиків,"Джон Вік" дивує в першу чергу гарно поставленим екшн сценам з хорошою грою акторів і непоганим сценарієм,ті хто бажає подивитися хороший бойовик,раджу в першу чергу саме "Джон Вік",хорошого перегляду!
9

Коментарі 4

  • 2015-02-15 14:27
    Дивилась фильм вдома. Сподобався. Особливо як якісно поставлены сцени зі стріляниною на близькій відстані. Звичайно, "русская мафия" трошки вже набрила, але згодиться) Не дивлячись на те, що Киану не громила - дереться класно для свого віку)
  • 2015-02-15 17:05
    "Все знято на лад "дев’яностих"" - важко з Вами погодитись по цьому пункті. В стилі 90-х - це всі 3 частини "The Expendables" ("Незтримні" або "Неудержимые") з Сільвестром Сталоне. Здається ті фільми так себе і позиціонують, бо спеціально зібрані актори, котрі були героями бойовиків 90-х. В стилі 90-х, це коли в чисте поле виходить один головний герой з автоматом, а проти нього виставляється ціла армія з важким озброєнням і переможцем виходить головний герой. В стилі 90-х, це коли виставляється акцент тільки на фізичну підготовку головного героя, вміння стріляти і більше нічого. 
     
    "Джон Вік" - це приклад фільмів, в котрих на перший план уже виходить інтелект, котрий підкріплений фізичною підготовкою. В схожому стилі знімаються фільми з Ліамом Нісоном: трилогія "Заручниці" ("Taken"), "Non-Stop" (2014) (адаптований переклад, здається, "Повітряний маршал"), з Дензелом Вашингтоном "The Equalizer" (2014), хоча в цьому фільмі присутні деякі фантастичні складові. Це приклади таких собі новітніх бойовиків, котрі залишили далеко позаду бойовики 90-х. :)
  • 2015-02-16 13:07
    Я в основном маю на увазі сюжет,що людина мстить за свою втрату,а що до остального Сільвестр Сталоне в останній час вижив себе як автор сценаріїв,і з "Незтримних" мені сподабалась лише друга частина.
  • 2015-03-30 13:07
    Я, звичайно, дивилася не в кінотеатрі, а в домашніх умовах. Якось на кінотеатр не було часу. Загальне враження: десять хвилин спокою, а потім півтори години суцільного екшна. Ніяк інакше цей фільм я не можу охарактеризувати. Вбивства, вбивства, вбивства, так до кінця. Нібито має напружити, але чорт візьми як це було круто. Навіть враховуючи те, що мені не полюбляю дивитися фільми такого типу, де один крутий хлопець воює проти всього міста. У нього стріляють, а йому хоч би хни пре як танк, та кожна пущена куля влучає точно в ціль. Ніякої напруги. «Джон Вік» абсолютно точно фільм на один раз, все ж цей раз запам'ятовується надовго.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.