2015-01-29 19:34
Ось таку Веселку-На-Хмаринках я сьогодні змайструвала. Буде забавлянка для похресника. Жаль, що ненадовго, бо вата і картон швидко втрачають свій гарний вигляд. Ось тепер думаю, як зробити щось подібне з більш стійких матеріалів. Може, хтось поділиться ідеєю? :)
А зробити таку штуку зовсім нескладно: потрібен клей, різнокольоровий картон, намистинки, дзвіночки і вата. Дзвіночки і намистинки кріпимо до ниточки. При найменшому коливанні повітря конструкція дуже ніжно дзвенить. Таку Веселку можна зробити разом з малюком, процес виготовлення зовсім нескладний. Мені буде приємно, коли ідея стане комусь у нагоді :)
12

Коментарі 6

  • 2015-01-30 00:22
    У мене ідея! Може замість картону використовувати пластик, замість ниток - капрон, замість вати - паралон або сінтепон. А Вашому похреснику скільки? Не замалі детальки у цієї забавлянки. Дітям до трьох років заборонено. А взагалі дуже яскрава і незвичайна річ, як не крути ;-)
    • 2015-01-30 01:56
      Похресник ще малий, але ж давати цяцю до рук ми йому не збираємося. Повісимо десь повище, хай дзвенить і крутиться. Вона від найменшого руху повітря починає обертатися навколо своєї осі і дзеленькати. Навіть сфоткати нормально не вдається :)
    • 2015-01-30 01:59
      А де ж узяти різнокольоровий пластик? Хіба розфарбувати. Але доведеться фарби купувати, бо 7 кольорів у мене нема, а акрил зараз дууже дорогий, в принципі, як і усі рукодільні матеріали. Синтепон - може буть, але у мене з'явилася ідея - пошити хмарки із білої тканини у вигляд подушечок :) Як не крути - до неї в тему, увесь час крутиться :)
  • 2015-01-30 12:50
    Я теж розпереживалася зразу, що дитинка буде гратися подібною красою. Цяця гарна, але ж у ротик все дуже хочеться взяти. А намистинки можуть ненароком відірватися і вата теж. Ви молодець, але будьте обережними. Краще зробіть щось подібне для себе, в кімнаті повісьте для краси, а дитинці в магазині купіть. Є такі цяцьки, які зроблені з різної матерії і пласмаси, кожна частинка відрізняється на дотик, десь дзвенить, щось відкривається і т.д.. У нас такий пілікан був. Не ображайтеся на кратику, це я як мама кажу.
    • 2015-01-30 20:24
      Я абсолютно не ображаюся. У магазинах не купую принципово. Малому цяця дуже сподобалася. Дитині 6 місяців, достати він її не може - підвісили біля книжкової полиці в кімнаті, а от подивитися, коли на руках, і слухати мелодійний звук йому дуже сподобалося :) Взагалі, магазинні іграшки не поважаю. Краще вже замовити у майстра, з натуральних матеріалів - зараз є і слінгобуси, і погремушки з дерева. А ось пластик, який би якісний він не був - все одно пластик - ніякої позитивної енергетики він не містить.
  • 2015-02-01 00:41
    Мені дуже сподобалася Ваша ідея і особливо сподобався готовий виріб. Іграшка дуже яскрава, позитивна і зрозуміла для всіх, навіть для маленьких дітей. Це гарна іграшка, бо майже вся складається з натуральних матеріалів. Хотілося б почути мелодію, але думаю, що вона приємна та ніжна. Якщо підвісити іграшку так, щоб дитина не змігла дотягнутися до неї, то думаю, що вона не зможе йому нашкодити.

Наступний запис

2015-01-28 22:51

#шаурма #лаваш #КулінарніРецепти

10
11

© 2010 - 2024. Всі права захищено.