2015-03-03 16:59
Не оминула і мене ця доля. Племінниця продзижчала мені вуха цим "витвором" і я з ним ознайомився. Спробував. На 10-ї главі у мене скінчилися моральні сили і почали здавати нерви. По-перше, стиль написання у авторки гірше, ніж у середньостатистичного фікрайтера. Від тексту нудить постійним повторенням одних і тих же кліше, типу розпадання на тисячі осколків і голос внутрішньої богині. По-друге, плоскі персонажі. Типова Мері-Сью – Анастейша, поганенька і дурненька, невідомо чим чіпляє загадкового містера Грея. Сам Грей такий же нереальний, весь комплекс його умінь і якостей не здатний ужитися в реальній людині, це збірний образ якогось недосяжного ідеалу. Кульгавий сюжет, якому не допоможуть навіть милиці. Штучні діалоги, нудні порнографічні сцени, що повторюють самі себе. По ходу книги їх хочеться перегортати, але весь цей «роман» складається саме з сексуальних сцен. Про тематику БДСМ я навіть говорити не стану, авторка явно не в темі. Невідомо, в чому секрет цього бренду, якщо з продажу він обійшов Гаррі Поттера? Стівен Кінг говорив, що Гаррі Поттер це історія про дружбу і відданість, Сутінки – історія про те, як добре, що в тебе є хлопець. 50 відтінків сірого – як добре, що в тебе є безглуздий і нещадний секс?
2

Коментарі 6

  • 2015-03-03 22:46
    Підтверджую кожне слово. Вже є і жертви необережного захоплення підлітків ідеями з кіно. Дивуюся, що глядачі ігнорують номінантів на Оскар, а на подібні низькосортні фільми витрачають купу грошей. Треба лише оцінити роботу піар-менеджерів і реклами, які привернули шалену увагу до стрічки задовго до її появи на великих екранах.
  • 2015-03-04 16:08
    Один з плюсів - мій. Згодна на 200%.
  • 2015-03-04 17:30
    Я чесно скажу не читав цього роману. Але бачив короткий огляд фільму, який зараз масово показують в кінотеатрах. Навіть сам думав піти і подивитися. Правда, в інтернеті прочитав багато рецензій і деякі з них схожі на вашу, тобто маю на увазі, що глядачі не дуже задоволені фільмом. Тепер не знаю вже навіть чи йти, чи не йти?!
  • 2015-03-05 11:09
    Підтримую вас і плюсую. Прочитала першу книгу і початок другої вже давно, а все тому, що я ж не можу бути не в курсі справи :) Тепер такий страшенний ажіотаж із цим фільмом, це якось дико виглядає. Впевнена, що на фільм не піду. Тим більше чула вже багато відгуків, що й не варто йти :) Нічого не маю проти тих, кому сподобалася і книга і фільм, але на мою думку, є багато корисніших та більш гідних для прочитання чи перегляду творів...
  • 2015-03-09 17:09
    Гадаю, що весь цей ажіотаж був штучним. Всюди була прихована та неприхована реклама фільму, особливо у соцмережах. Якось все було дуже нав'язливо. Я фільм не дивився і книгу не читав, але щось мені з самого початку підказувало, що у більшості реакція на побачене буде саме така як у Вас.
  • 2015-03-13 15:02
    Звичайний фільм, на мою думку, нічого в ньому фантастичного немає. Я вже казав не раз, що такого галасу він не заслуговує. Хоча гадаю, що в кінотеатрах на самих крайніх місцях не обійшлося без ексцесів.))  
    В мене здається навіть запис на стіні є про враження від цього фільму... чи то я писав відгук до чийогось запису... взагалі, не важливо. Але піарщики свою справу зробили, цей фільм переглянуло в кінотеатрах багато людей...)

Наступний запис

2015-02-17 15:01

#Серіал #Селфі

9
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.