2015-01-08 18:27
Вчора був у родичів у селі. Вирвався з #окупації на різдво. Ходив до наших захисників на блок-пост (село не назву в цілях безпеки), носив кутю, # святвечір він для всіх однаковий. У нас в селі хлопці стоять з жовтня місяця. Школу нашу місцеву в буквальному сенсі засипали провізіей.В їдальнею дітей годували від душі. На новий рік подарунки дітворі привезли в блакитних оксамитових мішечках з красивою зав'язкою. Мені теж така стрічка дісталася і те, що було на ній прикріплено. У мене, чомусь, дорослої людини покотилися сльози. Я їх змахнув, негоже мужику плакати і обійняв своїх близьких. Сьогодні вранці ми разом, але на різних автобусах поїхали з села, я направо, а бійці наліво, на ротацію. І якось тяжко стало на душі, після # Святвечора вони стали мені все як рідні, як брати, боюся наступного разу приїхати і дізнатися, що на одного брата у мене менше.
У ці важкі для всіх нас дні, засинаючи ввечері в теплі і затишку, згадайте тих хто до останнього на варті, захищаючи мир на нашій землі. Помоліться за них, поставте свічку за синів України. #МолітьсяЗаУкраїну
4

Коментарі 7

  • 2015-01-08 18:44
    Молюсь за всех наших отцов, братьев, мужей, детей, которые не стали прятаться за женские юбки и встали на защиту Украины. Слава Украине!
    • 2015-01-08 19:00
      Героям слава!
  • 2015-01-08 20:14
    А я думала с ума сойду, пока у нас тут Гиркин хозяйничал. Пересорилась со всеми соседями. Одна только Олечка русская по национальности, была со мной за Украину. Мы как чумные были. Когда они ушли это было такое счастье. Просто не передать словами. Лично для меня, все экономические неприятности, вообще теперь ничего не стоят. Деньги можно заработать, свободу нет. Слава Украине!!!
  • 2015-01-09 19:57
    Скоріше б це все закінчилося і наші хлопці повернулися живими, здоровими із перемогою. Повернути б час на назад, приблизно на початок лютого 2014 року, коли ще не було розстрілу на майдані, Крим був нашим і на Донеччині не було війни….
  • 2015-01-10 21:32
    Кожен день, кожну хвилину молимся за мир в Україні і за тих бійців, які кожну секунду рискують своїм життям. Ця тема наскільки болюча для всїх українців, що без сліз на глазах про неї не можливо говорити.
  • 2015-01-11 22:12
    Я з Краматорська, що на Донеччині. До нас в лікарню часто підвозять поранених військових з зони АТО. Піти принести трошки харчів, допомогти з ліками і тому подібне, то найменше, що ми можемо з друзями зробити для допомоги нашим героям. Нещодавно до нас приїхав вертеп зі Львова. Він, звичайно ж, побував з виступами там де дислокуються військові підрозділи бійців ЗСУ та нацгвардії. Ви б бачили їх щасливі обличчя. Я дуже радий, що така ініціатива дійшла до нас.  
    В мене єдине бажання, щоб наші герої більше не стояли зі зброєю на фронті, і тільки з однієї причини - щоб в тому не було потреби.
  • 2015-01-12 12:29
    Кожен день молюсь за нашу Україну, за наших воїнів! 
    Дякую Вам за ваш пост - нехай воїни відчувають нашу підтримку. Хай повертаються иві й здорові! Мирного неба нам всім над головою! 
    Мене дуже хвилює доля нашої країни, навіть написала вірш з цього приводу: 
     
    синочку мій єдиний, мій коханий, 
    послухай, що скажу тобі сьогодні -  
    у світі стало так багато сліз й обману, 
    здається, стрімко летимо ми у безодню, 
    стає все менше людяності й щастя, 
    так мало в світі ладу і спокою, 
    молюсь, щоб все змінилося на краще, 
    щоб мирним небо стало над тобою! 
     
    хай стане світ на захист України, 
    припинить цю агресію жорстоку, 
    невже не жаль, що стільки люду гине, 
    чи маємо боротись одиноко? 
     
    ми вистоїм, ми звісно переможем! 
    покінчимо з нещадною війною, 
    ми ворога здолаємо, ми зможем... 
    ми переможем.... та ціною ... якою... 
     
    01.09.2014 
     
     
    © Copyright: Лана Виноградова, 2014

Наступний запис

2015-01-06 00:51

Люди будьте добрее!

2
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.