2015-02-10 15:21

Російській окупації - НІ! Ще не вмерла в Україні ні слава, ні воля!

За сучасної доби маніпулювати жупелом #атомної #війни - справа невдячна, як і створювати #параллельную #реальність . #Україна - #суверенна #незалежна #соборна #унітарна #держава , отже, її громадяни мають право самі обирати вектор розвитку, з ким дружити і куди йти.
Сьогодні для України головна #небезпека йде з Росії, яка не визнає кордону і експортує через нього в Україну війну. Від бойових дій, розв'язаних незаконими військовими формуваннфми на території України, одиноково гинуть і страждають всі громадяни, не залежно від того, якою мовою вони говорять і які пісні співають.
В українців немає іншої землі, крім держави Україна і тому її захист є священний обов'язок для кожного громадянина. Україна НІКОЛИ не буде частиною міфічного руцького світу. Україна зробила свій цивілізаційний вибір і ніколи знов не одягне хомут на свою шию, не встане в расейске стійло слухняним васалом, не буде наймичкої у неоімперії під назвою РФ.
Чому #Росія застосовує подвійні стандарти? Адже, якщо хтось навіть в Криму, не кажучи вже про Калмикію, Якутію або Чечню, наважеться навіть заїкнутися про небажання бути у складі РФ, то він буде вважатия державним злочинцем і буде навдовго кинутий за грати. То, чому ж заяви сепаратистів з міфічних #ЛНР-ДНР про те, що вони хочуть приєднання до РФ, але при цьому вимагають від Києва утримувати їх за рахунок українського бюджету, не визнаючи над собою української юрісдікціі, є "доброю справою" і через російський кордон йде до них безперервний потік важких озброєнь, боєприпасів і живої сили?
Те, що відбувається зараз на південному сході України - це банальна колоніальна війна. У Києві НЕ було ніякого державного перевороту! Від президента народ, як джерело влади в країні, зажадав відповіді за непідписану у Вільнюсі договор про асоціацію з ЄС. У відповідь президент банально втік у невідомому напрямку. Вищий законодавчий орган країни - #Верховна #Рада - залишилася, #Кабмін - теж і т.д. Так, який же це держпереворот? І чому пан #Янукович не побіг до жителів #Донбасу, які в своїй більшості проголосували за нього на виборах, а їхні інтереси приїхав "захищати" громадянин Росії #Гиркин-Стрєлков?
Це все відбувається, як у казці про голого короля: всі все бачать, все розуміють, але ... проти лому - нема прийому і шантаж великою війною із застосуванням "ненавмисно" атомної зброї доводить, що для того щоб Україна зберегла свою незалежність і суверенітет вона повинна вміти себе захистити не тільки дипломатичним шляхом, але і мати можливість дати будь-якому агресору #гідну #збройну #відсіч.
7

Коментарі 5

  • 2015-02-10 15:25
    Очень эмоционально и немного субъективно.
  • 2015-02-10 15:45
    А поконкретнее про "субъективно" можно?
    • 2015-02-10 16:44
      О нет. Это не та тема, которую стоит затрагивать. Для многих здесь, по объективным причинам, она актуально болезненна.
  • 2015-02-11 09:39
    Кожен мусить мати свою громадянську позицію, мусить доклади зусиль для її пропаганди і реалізації. Само по собі нічого не робиться. Якщо ми поховаємось, як ті миши, то хто ж буде діяти за нас? Посилання на те, что від мене нічого не залежить і таке інше - це психологія пасажира.  
    Майдан доказав, что люди, коли вони разом, здатні змінити своє життя на краще. Деякі можуть заперечити, що не було би Революції гідності, не було би війни з Росією. Да: війни би не було, якщо б Україна покірно стояла у расєйському стойлі і батрачила на неоімперію, купуючи енергоносії по "братській" ціні.  
    Але народ України сказав - доста і зробив свій вибір на користь свободи, демократії, незалежності і суверенитету і нікому не вдасться нас с цього шляху повернути у расєйську орбиту.
    • 2015-02-11 12:02
      Поддерживаю каждое ваше слово с нюансом: далеко не все считают, что сейчас идет война с Россией. Многие и на этом сайте считают, что идет гражданская война.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.