2015-01-16 20:13

Добрий день. Хочу поділитися з вами відгуком о переглянутим мною фільмом «Кат». Ми всією сім'єю його дивилися, і він нам дуже сподобався.

Історія відбувається в Москві 1965 року. Фільм про те, як під час війни жінка, якій близько 20 років страчує полонених, партизан, мирних жителів. В цілому вона розстріляла близько 1500 осіб, з кулемета ховаючись за іграшковою маскою зайчика. Історія дуже добре описує стосунки до полонених і те, як вони змусили молоду дівчину робити страшні справи. За пляшкою самогону вона намагалася забути цей жах і після страти жила звичайним життям, такий же, як і всі інші в цей складний військовий час. Обчислити вбивцю було дуже непросто і важко навіть головному слідчому. Його підозри падають то на одну, то на іншу жінку.
Фільм поставлений на реальних подіях, які при перегляді приводять в шок. Він вартий того щоб його подивитися людям яким цікаві історії про війну і не тільки.
3

Коментарі 2

  • 2015-01-17 17:45
    Цю історію я вже чула. У Велику Вітчизняну війну була така дівчина з Москви, яка застрелила 3000 військовополонених і мирних жителів. А після, скориставшись чужими документами, стала медсестрою. У одному із військових госпіталів познайомилася з пораненим бійцем і потім вони одружилися. У них народилося двоє дітей і вона жила звичайним життям десь у Білорусії. Поки у 70-х роках її не знайшли. Що особливо дивувало слідчих її повний спокій, повна відсутність емоцій. Просто жах якийсь. Цікаво коли цей сюжет екранізували? Треба переглянути.
  • 2015-01-17 22:17
    Дякую за рекомендацію, зацікавили) Шкода тільки, що аж 10 серій - не люблю серіали.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.