2015-01-29 19:20
#Квіти до 8 Березня.
Добрий день дорогі читачі цього блогу. Хочу з вами поділитися своїми фото і як я почав вирощувати #тюльпани взимку. Почнемо з того скоро такий прекрасний жіночий день, в який кожен справжній чоловік повинен подарувати своїм коханим жінкам квіти і це #8 березня. Наші прекрасні і улюблені дуже люблять тюльпани. Ця перша весняна квітка, яка символізує початок весни. І я думаю, кожна жінка буде рада отримати такий прекрасний подарунок.
Все почалося з того що я вирішив також принести приємне і рано вранці 8 березня пішов вибирати як завжди тюльпани для моєї дружини і доньки. Вибір був дуже великий, а ціна не дуже радувала мене.
У підсумку покупка тюльпанів була зроблена, і всі були задоволені. При покупці тюльпанів у мене виникла думка, а що якщо самому виростити таку красу і подарувати їм. Це буде набагато приємніше і дешевше. Також я зможу охопити увагу багатьох своїх знайомих.
Цю думку я став розвивати і на наступний рік я підготувався остаточно. Купив 50 цибулин тюльпанів і посадив у себе вдома.
Виросли не дуже високі і досить красиві квіти. Всі були в захваті і не могли повірити.
Через рік я вирішив садити ще більше і ризикнув посадити на своєму балконі вже 500 штук. Результат не змусив себе чекати, і до 8 Березня мої улюблені дівчата були з живими квітами, а я ще отримав з цього не більший прибуток. На даний момент я розміщую на своєму балконі близько 2500-3000 шт і це стало моїм улюбленим заняттям.
9

Коментарі 10

  • 2015-01-29 19:27
    Яка краса! Це справді вдома на балконі? Я в захваті! І навіть трішки заздрю Вашим жінкам)))
  • 2015-01-29 20:17
    Ну Ви молодець! Зізнаюся, я теж розмірковувала над ідеєю вирощування тюльпанів спеціально до 8 Березня. Бо ціни скажені, а попит завжди є. То ж можна трошки підзаробити за кілька днів) Але мої мрії забракували чоловік зі свекрухою)  
    Я Вас вітаю з чудовим врожаєм) Поділіться - дуже затратно іх вирощувати і дбати про них? Освітлення, полив, паразити - як Ви з цим впорались?
    • 2015-01-31 13:15
      За 10 днів до 8 березня дуже трудно. Треба гарний полів и освітлення.
  • 2015-01-29 21:02
    Ого! Я теж в захваті!!! Краса неперевершена. Не кожен чоловік на таке піде. Дуже гарні тюльпани. Це який треба мати балкон, щоб вмістилося стільки квітів?))) Вашим знайомим жінкам пощастило! Думаю, Ви не залишитесь без подяки за такий подарунок:)
    • 2015-01-31 13:13
      Розмір балкону 2х5 метрів.
  • 2015-01-31 10:09
    Краса неймовірна. Та у вас мабуть не балкон, а лоджія. На звичайному балконі стільки не влізе. У мене подруга на вікні в цьому році посадила цибулини, тепер чекає на врожай. Якщо в неї вийде, буду і я саджати, щоб в березні мати весну на підвіконні -)
  • 2015-02-02 13:16
    Майже рік тому я відвідала виставку тюльпанів. Що і казати - коли їх море, то це видовище захоплює! Я зробила чимало фото на згадку про красу цих квітів. Але я дуже здивована, що така кількість квіточок росте у Вас під боком! Начебто зимовий сад! Не лайте мене за бестактне питання - це я вже розмірковую і собі виростити клумбу біля спальні, - але яка площа Вашого балкону?  
    Ще раз хочу додати: те, що Ви зробили, дивовижно!
  • 2015-02-06 13:11
    О, як чудово! Навіть не віриться, що таку красу можна виростити на звичайному балконі. Результат Вашої праці вражає. А я колись мріяла вирощувати таким чином полуницю. Вже майже заказала саджанці. Але домашні були далеко не в захваті від такої ідеї, тому відклала її у "довгу скриньку".
  • 2015-02-08 13:32
    Який Ви молодець!)) Справжній чоловік! От що значить- любов надихає!)) Це Ви вже кілька років поспіль вирощуєте тюльпани, самі змайстрували всі ті полички, підвели освітлення? Я в захваті))) А зараз, за місяць до 8 березня, на якій стадії процес? Я якось пробувала виростити зелень на підвіконні, потім на балкон її перенесла, вже було досить тепло і сонячно надворі, поливала достатньо, та щось нічого в мене не вийшло) Може, щось підкажете в загальних рисах про вирощування рослин в домашніх умовах?))
  • 2015-02-16 21:58
    Дуже гарні квіточки. Поділіться секретами вирощування: в який місяць потрібно висаджувати, чим підгодовувати, при якій температурі квіточки квітнуть. Вже багато років для своїх близьких хочу виростити квіточки в горшиках сама.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.