2015-05-01 23:07
#Розповідь про екскурсію на плавучий #ринок Таїланду...
Плавучі ринки - оригінальний вид торгівлі в Таїланді. У своїй сутності це досить захоплююче #видовище .
Отже, як все відбувалося. На початку поїздки на плавучий ринок ми розташувалися в човнику і вирушили в дорогу по каналах, що з'єднують річки Маклонг і Тахен. Мене прямо таки відразу засмутив колір води, чимось нагадав калюжі, така собі брудно-коричнева водиця. Однак, навколишня #природа приємно здивувала.
В процесі екскурсії ми навіть взяли участь в гонках човнів, але нас це лише підбадьорило і розвеселило, а потім на перехресті опинилися в справжній пробці. Скрізь по каналу рухаються човна до верху наповнені товарами.
Ринок багатий всякою різноманітністю. Проте #ціни значно завищені, але можна поторгуватися. Під час екскурсії за допомогою гаків торговці самостійно підтягували нас до своїх прилавків і пропонували придбати у них товар.
10

Коментарі 3

  • 2015-05-03 15:49
    Захоплююча подорож у Вас видалася! Ще не зустрічав у своєму житті плавучих базарів, напевно весело було. Вода навіть на фотографіях виглядає досить каламутною. Думаю, що це пов'язано з тим, що місцеві мешканці не дуже дбають про чистоту навколишнього середовища. В багатьох азійських країнах у відкриті річки скидують промислові відходи та неочищенні каналізаційні стоки. А ще мене насторожило те, що в такій темній воді може зачаїтися крокодил. Вихопити людину з мілкого човна йому буде досить легко, адже вони стрибають у висоту до двох метрів. Цікаво, а що доброго Ви придбали для себе на цьому диво-базарі?!
  • 2015-05-05 12:53
    У якісь передачі чула,що цей ринок більше маркетинговий хід для туристів, а ті ж самі товари можна в інших місцях купити в рази дешевше. Та це місце дуже цікаве і колоритне)
  • 2015-06-07 13:11
    Природа чудова, клімат сприятливий. Здавалося б, усі умови для заможного життя, однак усе зовсім інакше. Навіть на фото видно, що вода й справді дуже брудна. Чи має вона якийсь запах і хто в ній живе? Цікаво, де тайці беруть питну воду й чому їм абсолютно все одно, що вони забруднюють водойми.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.