2015-01-21 20:47
З моїм знайомим трапилася така #історія . Він одружений, має трьох дітей, дружина в ньому душі не чула, домашньої роботою не навантажувала, старалася як могла йому догодити. Був Ваня у неї як четверта дитина, тим більше що старше вона його на 8 років.
Від щедрот таких чоловiк уявив себе #принцом , став зарплату в сім'ю не давати (тільки третя частина), з'явилися у нього особливий особисті потреби кожного місяця гривень на 500 і врешті-решт завів коханку. А нова пасія його виявилася жінкою вельми спритною, заміж за нього не поспішала, навіщо їй зайвий клопіт, але гроші дуже любила, тому обібрала свого коханця до нитки, ще й у борги ввела. Повернувся наш Іван в сім'ю, гол як сокіл, дружина його назад прийняла, лише ставлення до нього змінила, працювати змусила на трьох роботах, по господарству їй допомагати і з дітьми уроки робити.
Ось так, від #добра добра не шукають.
4

Коментарі 4

  • 2015-01-29 15:19
    Может и хорошая у вас подруга, но уж точно не далекоглядная. Зачем ей мужчина на столько лет моложе? Рано или поздно они ищут молодых. А трое детей это их общие дети? И сколько лет они прожили?
  • 2015-06-08 13:20
    Такі історії трапляються й там, де чоловік старший. Моя знайома поїхала з 2 дітками до бабусі в Росію на 2 місяці, а чоловік лишився вдома, бо з роботи не відпустили. На Миколая зробив дружині "подарунок" - у нього є коханка (його колега) і вона вагітна. Ось так наробив дурниць і створив купу проблем. Добре, що знайома хоч на роботі від цієї трагедії може відволіктись, а чоловік бігає то додому, то до коханки, бо не може визначитись.
    • 2015-06-08 14:34
      Це і погано мужики з початком роблять одним місцем, а потім ріпу чешуть, як проблему вирішити.
      • 2015-06-08 15:51
        І не кажіть... Ці знайомі довго не мали дітей. Заплатили багато грошей за ЕКЗ (ЭКО), знайома всю вагітність пролежала на збереженні, чоловік допомагав завжди, а як вона поїхала, то знайшлась "добра" колега, яка чужого чоловіка й батька приголубила.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.