2015-01-08 15:16

Бережімо наших братів менших!

Зараз стоять такі люті #морози . Синоптики лякають, що температурі ще буде знижатися. А у меня є #собака надворі. В будинок не затяггнути, одразу ж вистрибує. Що робити? Мене втішили, мовляв, тварини так влаштовані, в них підшерсток є, тому інше. Але я все ж створила для своєї Жульки тепло у будці. Набила гвіздками на підлогу комірець, а вхід завішала теж комірцем - так, щоб моя вірна #подруга могла спокійно заходити і віходити. Теперь спокійніше на душі стало. Так й вона, когли вистрибує до мене, теплесенька, а не холодна, як раніше. Стараюсь зараз давати тільки гаряче, навіть молочко підігріваю.
Бережімо наших братів менших! Бо хто ще це зробить за нас. Мі відповідальні за тих, кого приручили, хто поруч з анми і піклується про нас...
3

Коментарі 6

  • 2015-01-08 17:10
    У моих родителей собака. Немец кобель и кот простой, так картина примерно такая же с псом))У него есть большая теплая будка, тоже с импровизированной занавеской на входе. Недавно были снегопады, его засыпало, пришлось откапывать) А кот, тот вообще на улицу выходить не хочет, живет в летней кухне как в дворце и туалет у него и кормушка, все всегда теплое. Кстати о теплоте, теплая еда сейчас очень важна для животных. Если не получается передать тепло телесное, тогда помогает тепло душевное и съедобное)
    • 2015-01-11 04:52
      Спасибо, улыбнулась) Правда, у нас не было таких снегопадов, чтобы я откапывала будку. но однажды утром не могла открыть дверь в дом. Даже где-то фото есть -Жулька сидит на крылечке ис мотрит на эти завалы снега.. 
      Мне так жаль, что котейку завести не можем.. Ответственность такая. Зато почти каждый день выножу за дом что-то поесть. Так тут постоянно кучкуются пушистики 
      И да,в ы правы. Тепла им нужно и душевного, и съедобного)
  • 2015-01-10 21:42
    "Ми відповідаємо за тих..." Завжди згадую ці слова Екзюпері, коли бачу пташок, що прилітають до мене на балкон поснідати. Коли морози, особливо не хочеться обманювати їх надію. Тепер і не знаю, хто кого приручив.
    • 2015-01-11 04:49
      І в наших руках те, чого не зможуть зробити ці істоти.. СПасибі Богові, що дає нам хоч тау можливість добо робити..
  • 2015-01-11 22:42
    Багато бездомних котів, рятуючись від холоду, морозу та снігу, ховаються у просторі між колесом та автомобілем (прямо на колесі). Це місце дуже тепле, особливо після поїздки. Тому взимку слід виділяти хоча б трохи часу на те, щоб перевірити перед тим, як сідати всередину, чи немає під автомобілем тварини, аби не скалічити її. 
    А взагалі, треба допомагати братам нашим меншим узимку! Навіть одна на весь двір годівничка може врятувати безліч птахів. Навіть якщо немає потрібних для годівнички матеріалів або часу, можна вирізати отвір у картонній коробці від молока або соку і міцно прив'язати її до дерева. Пташки прилітають і до таких годівничок, якщо там є чим підживитись :)
    • 2015-01-12 12:48
      О, так, ви праві щодо перевіврки - чи немає когось під автівкою!! Та і щодо того, что нагадати про птахів, особливо зараз, то дуже важливо.  
      Мій песик не доїдає свою кашу. Злітяться тоді птахи, і починають трапезу. Собака ховається у будку, наче ділиться з ними. І це система - вона завжди опрокине миску, каша на підлозі, і птахи одразу ж злітаються.. Отака солідарність!

Наступний запис

2015-01-04 09:13

Що подарувати дитині на Різдво?

8
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.