2015-01-16 20:46

Що ми дивимося по ТБ

Вмикаєш #телевізор , бажаючи відпочити і дізнатися щось нове і цікаве, і тут же вимикаєш. Там кров ллється рікою. Тут кримінальники, які скоїли злочин, але їм всі чомусь співчувають. Там аварії без кінця демонструють. А тут - типовий сценарій для будь-якого злочину. Взагалі, навіть про тварин показують не те, як вони живуть, а те, як вони вбивають! Словом, суцільний негатив.
Що, новин немає? Ніхто нічого не створює? Нічого немає позитивного? Неправда. Скільки людей, яким є що сказати, виступивши, скажімо, на ТБ, похвалитися своїм якимось винаходом, що допомагає нам економити чи то автопаливо, чи то електрику, або навчити чомусь доброму, що позитивно впливає на психіку і розвиток тих же дітей. Але хоч хтось надає їм #ефір ? Навіть за гроші не пускають. Варто людину вбити, так її будуть показувати без кінця.
Це що ж таке? Хтось має ж відповісти за те, що звідусіль йде такий негатив... Комусь потрібно щось почати робити, щоб припинити це беззаконня... Навряд наші #діти виростуть людьми, якщо дивитимуться такі передачі. Тобто треба заповнювати ефір достойним контентом, який допомагатиме не розлучатися людям, а одружуватися, не ламати, а будувати, тощо. Як думаєте?
5

Коментарі 1

  • 2015-01-17 22:08
    Мене теж дивує, що у наших новинах, та й взагалі по телебаченню, показують лише кримінальні злочини та надзвичайні ситуації... а ще розказують про те, як в Україні все погано. У цьому сенсі мені подобається російський телеканал ВЕСТИ24 (це єдиний, який я час від часу дивлюся) - там у всіх сюжетах віє гордістю за свою країну.

Наступний запис

2015-01-11 05:10

Які ж ми маловіри...

11
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.