2015-02-06 13:11

Що робити з бездомними собаками?

Собаки розгулюють в такій кількості по вулицях, що інший раз страшно йти одному в якийсь закуток або # в гості. Зграя собача буквально накидається на людину, особливо якщо вона одна. Що тут робити? Зрозуміти тих, хто захищає тварин і годує їх, можна. Чисто людське прагнення зробити # добро братам своїм меншим. Але як бути з тими, хто заходить в чужий двір? Не вбивати ж тварин, а на це йде влада, щоб позбавити городян від бездомних собак. Такі собі ножиці. Мені здається, що суспільство має вирішувати само, що робити ...
6

Коментарі 4

  • 2015-02-06 18:23
    У нас функціонував притулок, куди збирали таких собак... але там були жахливі умови, тварини голодували, хворіли і замерзали. Потім і його закрили. Останнім часом починають собак травити просто на вулиці - це жорстоко, вони дуже страшно вмирають і сильно мучаться. І це на очах у жителів міста. Якщо вже вибрали такий спосіб боротьби, так хоч би вбивали безболісно і так, щоб хоч діти цього не бачили.  
    А в сусідньому місті знайшли, як на мене, достойний вихід - вони відловлюють тварин і стерелізують їх... тобто потомства вже не буде, а ці вже якось доживуть на вулиці, раз їм не можуть забезпечити інші умови. Собаки ж ні в чому не винні!
    • 2015-02-11 13:29
      Згодна з вами! Ми всі стали заручниками моторошної ситуації. Як у тому висловлюванні - стратити не можна помилувати. Палиця з двома кінцями. Ножиці. Стерилізація - це теж не вихід, а втручання в природу, воно теж загрожує! 
      Думаю, на місцях все поступають по-різному. Я про влади. Але якби люди було добрішими, якби не стояло головним завданням - збагатитися, ми були б добрішими і чуйними. Тобто суспільство налаштоване так, що не те, що до собак, до людей діла немає. Що буде з дітьми? Якими вони виростуть? Адже зараз дорослим і не до них навіть. Але з собаками все одно треба вирішувати. Це глобально, хоча, схоже, ніхто це вирішувати не буде. Ось бачите, з усіх присутніх тут ви тільки і відгукнулися на тему.
      • 2015-02-11 23:34
        Люди часто задумуються над цим, але ніхто не знає як вийти з цієї ситуації... замкнуте коло(
  • 2015-02-15 13:17
    Погодьтеся, суспільство винне в цьому. Довгий час проводилась пропаганда насилля і свавілля...

Наступний запис

2015-01-16 20:46

Що ми дивимося по ТБ

5
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.