Кімнатні рослини

Група, учасників: 31
2015-05-17 22:14

Бегонія вічноквітуча

Бегонія вічноквітуча стояла у мене в кімнаті на підвіконні. Там їй не дуже подобалося через прямі сонячні #промені , що потрапляють на #листя . Потім я переставила її на тумбочку поруч з вікном. #Бегонія відразу піднялася, листочки у неї з блідих матових світло-сизих перетворилися на глянцеві яскраво-зелені. #Обприскування теж пішло їй на користь, вона випустила багато нових пагонів. Після того, як переставили бегонію ще далі від сонця, на книжкову шафу, її #пагони почали витягуватися, листя стали більш дрібними. Довелося верхню частину пагонів обламати, поставити в банку з водою, щоб вони пустили #коріння . Деяку частину з цих пагонів ми вирішили висадити у відкритий #грунт .
46

Коментарі 4

  • 2015-05-18 11:02
    З бегонією я не стикалася, все ж була історія, пов'язана з даною рослиною. Цей не стандартний "букет в горщику" моїй подрузі подарували на жіноче свято 8-е березня. Рослина відразу їй припала до душі. Її переповнив захват від краси квітки. Як потім вже з'ясувалося, назва Бегонія для неї була абсолютно не новою, але крім самої назви жодною інформацією подруга не володіла. І тут була моя участь, адже вона прибігла до мене з питаннями-розпитуваннями. В ці хвилини нам з нею на допомогу прийшов "товариш" інтернет, в його просторах ми почали пошуки відповіді на загальне питання: "Що ж робити з цією бегонією?" Дуже багато інформації було написано стосовно примхливості квітки і складнощів з догляду. Подруга просто впала в паніку :), але як виявилося все легко і просто. Тепер Бегонія радує її своїми квітами знову і знову.
  • 2015-05-18 12:51
    І нормально вона живе на вулиці? Сонце і перпепади температури їй не шкодять?
  • 2015-05-19 13:35
    На мою думку, у Вас прекрасні квіти. Бегонія повинна прижитися на відкритому грунті. Головне, що б не було морозів та сильних вітрюганів. Також, слід обережно відноситися до поливу цієї рослини. І ще одне, якщо буде постійно світити та пригрівати сонце, треба змайструвати квіткам трохи "тіні".
  • 2015-05-19 14:16
    Може здамся вам дивною, але до цього часу не знала , що така прекрасна рослина у мене на вікні називається бегонією . А дісталося вона мені даром, в селі, на моїй батьківщині всі так роблять , з'явилися молоді паростки у квітів , що б не викидати відносимо сусідам , рідним або просто перехожим . Так і мені перепало від когось. Уваги їй багато не приділяю , поливаю і оновлюю грунт, як і іншим рослинам , а вона натомість радує нас своїм прекрасним цвітінням!

Наступний запис

2015-05-15 23:14

Фото домашніх квітів.

9
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.