Краса та Здоров'я

Група, учасників: 26
2015-07-27 23:55

Навіщо ходити в солярій?

І треба ж було #КокоШанель ввести моду на засмаглу шкіру! З тих пір мода на смугле тіло лише набирає обертів. І зовсім неважливо, чи це природня засмага, чи штучна. Існують вертикальні та горизонтальні солярії, а ще практикують солярії-крісла, якщо не хочеться засмагати повністю. Важливо пам’ятати, що солярії приносять не тільки позитивні емоції, а можуть ще й суттєво нашкодити здоров’ю. Якщо у вас є протипоказання, не нехтуйте ними! Адже #краса красою, а здоров’я важливіше. І не забувайте, добре все те, що в міру!!! Хто відвідував чи відвідує #солярій , поділіться враженнями. Як думаєте, чи варта така штучна краса (а дехто це і не вважає красою) здоров"я, якого можна лишитися (нехай не зараз, а через роки)?
6

Коментарі 10

  • 2015-07-28 09:09
    Всё правильно написано: всё должно быть в меру. Я как-то попыталась лет 12-13 назад отдать дань моде на солярии. Но у меня клаустрофобия жуткая. Я пошла в салон, легла, начала закрывать крышку этого "гроба", а у меня сердце из груди начало выпрыгивать и руки дрожать. Я села подышала, настроилась, как мне казалось, и попробовала снова. Не фига! Мне стало так плохо. Я оттуда выползла тяжело дыша, как будто пробежала марафон. Посидела, отдышалась, вышла на улицу, успокоилась, психанула на себя и свою клаустрофобию и зашла в другой салон по дороге. Повторилось всё то же. Я расстроилась, пошла домой. Пока дочургыкала у меня было физическое чувство, что меня переехал самосвал раз 10. Такой упадок сил, жуть. Кроме того, у меня "затерпла" левая рука: я не чувствовала руку, а в кончиках пальцев было легкое покалывание. Я свалилась на кровать и проспала часа 4. С того момента я поняла две вещи: не всякую клаустрофобию можно побороть и что никакая красота не стоит моего здоровья. Сейчас множество видов кабин в солярии, можно бы было что-то выбрать, чтобы не так чувствовалось замкнутое пространство, но с годами я вообще перестала любить загар. А проблема пигментных пятен еще больше укрепило мою нелюбовь к загарам.
    • 2015-07-29 00:43
      Ого, оце Ви сходили в солярій... Тань, може, Ви просто з самого початку себе накрутили, ще перед першим походом? Може, ще до того, як побачили кришку вживу, Ви її уявляли саме кришкою від справжньої труни? А навіть не знаю, яку зі своїх фобій могла б порівняти з Вашою...  
       
      Смерті боїтеся?
      • 2015-07-29 07:13
        ))) да, вижу, что у вас нет фобий, так бы вы не задавали вопрос о накручивании себя. Это же не обычный страх.
  • 2015-07-28 14:22
    Ніколи не розуміла таких походів до солярію...Звичайно, рівна засмага дуже личить жінкам, але чи варто нехтувати своїм здоров'ям заради такого ефекту?! Я розумію що спочатку ми не заміслюємось над наслідками дії ультрафіолету, але з часом все може повернутись геть іншим боком... Меланома - ось один із резільтатів пагубної дії опромінення. Можливо в силу дії молодості і бездумства ми йдемо на такі кроки, але чи варта така краса втраті здоров'я?!!
    • 2015-07-29 00:48
      Звичайно, ні! Хоч я прекрасно розумію та осмислюю всі можливі негативні наслідки від відвідувань солярію, все рівно іноді хочеться позасмагати штучно, бо рідко вдається загоряти на сонечку(((( А я люблю, коли в мене смуга шкіра. Раніше колись навіть мазалась якоюсь штукою, котра придає тілу золотистий відтінок. Тепер смішно)))
  • 2015-07-29 12:51
    Одного року відвідувала солярій кілька разів (вертикальний). В принципі залишилася задоволеною, а потім дізналася, що це не так вже й безпечно. Тепер засмагаю лише на пляжі, хоча і це теж не є надто корисним :(
  • 2015-07-30 14:04
    Я теж вважаю, що в умовах нинішньої екології не варто шкодити організмові ще й штучною засмагою. Нині активно поширюється мода на все натуральне - нігті без гелю, вії без синтетики, а губи й груди без силікону. Тому якщо тіло й прагне шоколадних відтінків, краще засмагати під вранішнім чи вечірнім сонцем.
  • 2015-07-30 14:30
    Завжди хотілося мати гарну засмаглу шкіру, але всидіти на місці щоб нормально засмагнути не могла себе примусити. Страшенно нервувало те що треба лежати як та котлета на пательні і перевертатися з одного боку на інший, якась я гіперактивна. Думала що може як піти в солярій і засмага гарніша буде і всидіти зможу на місці спокійно. Але все якось боязно було, а як шкіра на таке зреагує, а очі, в мене дуже ніжні очі. Навіть після перебування на пляжі стають трошки червоними і болять. А зараз якось і не до того, поїду на море є хоч якийсь натяк на засмагу, а не поїду так і ходжу блідо-жовта
  • 2015-08-01 11:37
    Засмагла шкіра красиво? - Це стереотип. Не кажучи вже про те, що засмага додає реальних зморшок, виглядають шоколадки не молодше. Не дарма споконвіку дами вищого світу берегли себе від сонячних променів, а ходити засмаглими - доля простолюдинок.
  • 2015-08-19 13:48
    Мені здається, що "мода" на солярій по-троху почала відходити в минуле. Багато хто починає замислюватися, що це дійсно шкідливо для шкіри. Наприклад, серед моїх знайомих вже немає дівчат, які відвідують солярій, хоча ще декілька років тому, такі були в моєму оточенні. Особисто я, засмагала декілька разів в солярії, це було взимку перед весіллям, і мені дуже хотілося виглядати засмаглою, тому наважилася на курс процедур горизонтального та вертикального солярію. Хочу сказати, що відчуття не дуже приємні, коли тебе зачиняють в вузькому приміщенні і світять з усіх боків сліпучими лампами). Останню поцедуру зробила ввечері перед весіллям, збільшила тривальність сеансу...і отримала в подарунок почервоніння шкіри)  
    Дуже шкодую, що мала такий досвід штучної засмаги.

Наступний запис

2015-07-25 23:36

Фарбування волосся

9
9

© 2010 - 2024. Всі права захищено.