Краса та Здоров'я

Група, учасників: 26
2015-08-03 23:59

Хороший шампунь

Підібрати #хорошийШампунь для волосся – завдання не з простих. Іноді їх стільки випробовуєш, все рівно жоден не підходить. Дехто звертає увагу на консистенцію шампуня (бувають рідкі та концентровані). Шампуні можуть бути лікувальні та технічні кислотні для фарбованого волосся та після завивки. Але найчастіше ми обираємо #шампунь згідно типу волосся, а саме для сухого, жирного та нормального. Найбільшої шкоди волоссю завдають ті шампуні, до складу яких входить #SLS (Sodium Lauryl Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Ammonium Laureth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, TEA Layril Sulfate, ТЕА Laureth Sulfate). Тож, справді, хороший шампунь не повинен їх містити. Серед моїх, на жаль, немає жодного без SLS. Але я так і не змогла підібрати собі такий, після миття голови яким була б задоволена результатом на 100%. Яким шампунем користуєтеся ви? Він вам підходить?
32

Коментарі 27

  • 2015-08-04 10:30
    Помітив одне, що чим довше користуєшся одним і тим же шампунем , тим гірше стають моє волосся і шкірний покрив , навіть якщо він ідеально підходить. Голова починається свербіти вже через два тижні після його регулярного застосування . Щоб такого не було намагаюся користуватися двома або трьома , чергуючи їх щотижня. Тільки тоді моє волосся почуваються добре. Пробував різні марки і цінову категорію , і вибрав для себе золоту середину і ті які не сильно дорогі, але і не дешеві .
    • 2015-08-05 23:18
      Ну не знаю, я можу користуватися досить довго одним якимось шампунем (якщо він не справжнє ге, пробачте). Голова в мене свербіла (різко це помітила) лише після того, як купила підробний гарнієр. Який саме шампунь Вам підійшов?
  • 2015-08-04 19:43
    У мене теж немає шампуню без цього модного СЛС(
    • 2015-08-05 23:24
      Без модного СЛС купити шампунь не проблема. От тільки він коштує побільше, ніж звичайний. В двохзначну суму не влізеш)))) Якби знати, що він дуже класний і стовідсотково підійде мені, то одразу купила б його. А гадати, наскільки хорошим буде той модний шампунь, не сильно хочеться... Вихід: шукати пробники або попросити у подруг трішки "на дегустацію", якщо хтось із них користується шампунями без слс)))
  • 2015-08-05 10:00
    Сьогодні зранку мила волосся, та думала, вчені змогли виростити лапку пацюка. Такі круті гаджети навколо нас. А нормальний шампунь зробити не можуть. Невже це так складно? Шампунь, який би робив волосся слухняним, блискучим, здоровим. На зовсім дешеві нема надії. Але ті, що дорожче? Всі однакові.
    • 2015-08-05 23:27
      Мені подобається думка про шампуні: "Шампунь створений для того, аби мити голову. Це його основна мета". Ну от наші шампуні справляються з цим завданням, то ми просто багато вимагаємо від них:) "робив волосся слухняним, блискучим, здоровим" для цього існують спеціальні маски, бальзами, кондиціонери, спреї і т.п.))))
  • 2015-08-05 10:17
    Доброго дня. А мені здається, що я знайшов ідеальний шампунь для свого волосся. Ось, вже рік, як я користуюся шампунем фірми Timotei і , чесно кажучи, я задоволений. Волосся виглядає ідеальним, навіть після довгого немиття .
    • 2015-08-06 23:18
      Ну от, а в першому коментарі ailyinaaa пише, що навпаки треба часто міняти шампунь.... Так що кожному своє. Я зрозуміла, що не буває такого засобу для миття голови, який ідеально підійде КОЖНОМУ. Цікаво, скільки ж Ви можете не мити волосся максимально довго?
  • 2015-08-05 10:22
    Мою голову і шампунями і ... яйцем :) Намагаюся щоб волосся не звикали до активних миючих засобів. В результаті, при інтенсивному фарбуванні, волосся, їх стан досить і досить пристойний :) Шампуні використовую вже кілька років трьох марок і поки не розчарувалася: White Mandarin, Iren Bukur, Yves Rocher.
    • 2015-08-06 23:22
      Шампуні, звичайно, не прості в порівнянні зі всякими пантінами, шедендшолдерсами, тімотеями і т.п. А чим Вам найбільше подобаються ці шампуні? Як довго можете не мити волосся? Мені доводиться мити його через день-два. Може, то я себе накручую. Але, якщо ходжу "з немитим" довше, почуваю себе некомфортно)))
      • 2015-08-08 12:30
        У двох словах і не розкажеш :) Мабуть, по кожному бренду відповім окремо. White Mandarin - це українська фірма фіто-косметики, що виникла на базі фірми choice - це теж українська фірма, тільки вже фітопродукту. Спочатку я користувалася цими добавками, і дуже таки здорово поправила своє і детяче здоров'є. Коли у них з'явилася лінія косметики - я єссно відразу ж стала її тестувати. Склад мене вразив, результати - теж. Так, мені не все підійшло, є те, що мені не підходить, але от розробки для волосся - просто мені дуже подобаються і моє волосся приймає їхні формули. Далі Iren Bukur. Як не дивно, але і тут мені підійшла тільки лінія для волосся. Хоча брешу ))) декоративка - теж підходить )) Це теж український продукт і, наскільки це можливо, натуральна косметика. Що сосується Yves Rocher - цими шампунями я зміваю маски, які сама собі винайшла протягом декількох років і які швидко та ефективно відновлюють моє волосся після краски, або хімії. Взагалі, мені ця фірма подобається і в декоративці, і в парфумах. Що стосується, як довго волосся виглядає чистим...Я мию голову 1 раз на тиждень. Частіше лише в екстренних випадках, коли треба зробити особливу зачіску ;) або коли у мене процесс відновлення (маски для волосся я роблю двічи на тиждень, тож і мию голову теж двічи на тиждень) Фото на аватарі зроблено в неділю - тож це стан волосся на четвертий день після миття. Волосся мию серед тижня, по четвергам :) Влосся у людей жирніє по різним причинам. Частіше це жінки самі привчають волосся до миття кожен день, чи раз на три дні.
        • 2015-08-19 23:48
          від знайомих чула відгуки лише про Yves Rocher. Але сама ще так і не користувалася. Дякую за відповідь! 
          Розумію, що сама привчила і волосся, і себе, але дуже важко перебороти цю "фобію" - ходити з немитою головою)))) Які маски найкраще відновлюють Ваше волосся? І, може, порадите щось мені для прискорення росту волосся?)))
          • 2015-08-21 18:08
            Самое простое - ополаскивать волосы травяным отваром: ст.л хмеля 1 ч.л календулы залить литром кипятка, настаиват не меньше часа. А маски весьма заморочные ))) Ну, например, я люблю эту: 1 ч.л кофе, 3 ст.л сока лука, 1 ст.л жидкого мёда, 1 ст.л репейного масла. Всё перемешать и слегка нагреть, втиврать в корни. Под платок и тёплую шапочку на 30-50 мин. Смыть шампунем, ополоснуть травой или лимонной водой. Маску делать каждые три дня в течение месяца. Результат гарантирую :)
  • 2015-08-05 10:23
    Користувалась завжди лише Head & Shoulders, але якось настав таким момент, що мене стало нудити при миттi. Зараз менi подобаеться Palmolive‎. Доречi вiн найдешевший. Чиста лiнIя сильно сушить волосся та вiн став як солома.
    • 2015-08-06 23:25
      "...мене стало нудити при миттi" - це Ви про шампунь в прямому чи переносному значенні?)))) Мені чиста лінія вже давно не подобається. Від Head & Shoulders волосся швидко жирніє. А Palmolive давно не купувала, треба буде перевірити. Якщо він ще й найдешевший, то взагалі мрія))))
      • 2015-08-11 12:28
        Так, в прямому значеннi. Нiколи не було чогось подiбного ранiше. Саме при тривалому використаннi при миттi ставало погано. Хотiлося швидше змити шампунь з голови та подихати чистим повiтрям. Не розумiю чому, але такий ефект вiдбувався час вiд часу. Тому менi доводилось чередувати "Хеден" з iншими.
  • 2015-08-05 10:28
    Раніше я купувала шампуні без лаурил сульфату на Iherb, але з нинішнім курсом долара це стало надто дорогим задоволенням. Тому користуюся дитячим шампунем "Baby born" фірми Ельфа або засобами для миття волосся від "ЯКА".
    • 2015-08-19 23:52
      А іншими дитячими шампунями не користувалися? Шампунь "Baby born" фірми Ельфа лише змиває бруд з волосся чи має ще якісь корисні властивості?  
      Щось я від життя відстала, навіть не знаю, що це за фірма)))) Де продається ця "ЯКА"? Гарна якість?
      • 2015-08-20 12:19
        Інші дитячі шампуні не використовувала, але знаю людей, які узагалі шампунями не користуются, обмежуючись відразу ополіскувачами чи бальзамами - вони очищують волосся й цього достатньо. 
        Продукція фірми "Яка" є в аптеках "Сальве" і "36,6". Ціни дуже приємні, до речі.
  • 2015-08-05 10:30
    "Чистая линия" - це той варіант, що зараз підходить і за якістю, і за ціною. Єдине, що хотілося б додати, останній раз купила в аптеці вітаміни в ампулах для волосся, та, за порадою подруги, додала до флакону з шампунем. Але щойно знайшла статтю, в якій відмічено, що вітаміни діють лише одразу, на момент відкриття флакону і моє додавання і десь місяць використання шампуню результату взагалі не дасть...хто - небудь щось чув про ефективність додавання вітамінів до флакону?
  • 2015-08-05 10:45
    Мені подобається Isana, купую в магазині Watsons. Дуже рідко після миття маю враження дійсно добре вимитого волосся; ісана - якраз із таких винятків. Іще там же купувала шампунь на пиві, марку не пам'ятаю. Теж був непоганий.
    • 2015-08-19 23:59
      А я чомусь не можу себе заставити купити Ісану... Хоч шампунем і не користувалася, але розчарувалася цією фірмою в цілому. Коли була в Німеччині, часто купувала продукцію Ісана в мережі Росман, але вона не справила на мене жодного враження((( Тепер ставлюся байдуже до будь-чого від Ісани. Але ще спробую шампунь. Дякую за інфо.
  • 2015-08-06 10:27
    Як на мене, то всі шампуні майже однакові за складом, тоє обираємо лише бренд, за який потім і переплачуємо чималі кошти. Нещодавно ненавмисно провела експеримент - випадково помила голову дитячим засобом для купання. Можу сказати, волосся було ніби шовк і що найцікавіше, воно залишалося чистим 3 дні (хоча зазвичай вже на другий день з дому вийти страшно, не помивши волосся знову). Babydream Gute Nacht Bad підходить не лише для дитячої шкіри, але й для волосся дорослих))))))
  • 2015-08-09 13:20
    Користуюся шампунем "Тіанде" проти випадіння ("Від облисіння"). Ціна дуже велика, але вдалося позбавитися не тільки величезних втрат волосся, а й відростити нове і підвищити довжину вже існуючого. Тільки цей шампунь треба використовувати з маскою та в період не більше 3-х місяців, після чого замінити на звичайний шампунь на пів року. 
    Для більш дешевого варіанту можна мити голову дегтеряним милом або яйцев та споліскувати травяним відваром.
  • 2015-08-10 12:32
    Щойно пішла та перевірила всі шампуні , які є в домі- кожен має жодного шампуню без слс , та не лише шампуню- ні гелю для душа, ні рідкого мила. Навіть у вмивачці для обличчя він присутній. Тобто, скоріш за все, немає ніякої різниці- тож навіщо платити більше тільки за розрекламований бренд.
  • 2015-08-19 12:31
    Мені важко підібрати шампунь, адже майже від будь-якого з обраних варіантів починається лупа. Доводиться паралельно користуватись лікувальним шампунем ("Сульсена"). Нещодавно помітила, що шкіра голови нормально реагує на Head&Sholders, хоча його склад теж залишає бажати кращого... А взагалі усі ці шампуні можна ж замінити на засоби з натуральних інгрідієнтів? Якось-то ж ефективно доглядали за волоссям у давнину.
  • 2015-08-19 15:40
    А я нещодавно відкрила для себе пивний шампунь « Сто рецептов красоты». Підходить для будь-якого типу волосся. І мені дуже підійшов. До того користуалася дорогущим Numero. Це був якийсь жах. За один раз волосся не промиєш, без бальзаму не розчешеш. А мій новий шампунчик легесенько одним махом промиває волоссячко, залишаючи його м’яким надовго.

Наступний запис

2015-08-01 15:18

Педікюр в домашніх умовах

7
15

© 2010 - 2024. Всі права захищено.