2015-01-30 20:30
Хочу поділитися враженням про #мультфільм "Вверх і вгору". Ніколи раніше мультфільм не справляв на мене таке враження. Але цей...Я якось завжди бачила лише його коротку версію в соц.мережах. Хоча, навіть вона мене дуже заціпила. Але подивитись повну версію то забувала, то часу бракувало. Нещодавно на одному з телеканалів якраз показували цей м\ф. І я все ж таки його подивилась повністю. Можу сказати одне. Ні, це зовсім не дитячий мультфільм! Браво, #ПІксар ! Вперше, при перегляді м/ф я плакала, і в голові поставли одне за одним питання. Таких же теми торкнулись! Любов, радість, діти, старість, вірність, нарешті, швидкоплинність та непередбачуванність нашого життя. Неймовірно! Хоча й до цього чимало корткометрожок від Пиксар мене вражали своєю глибиною. Але #Вверх перевршив усі мої очікування!
11

Коментарі 3

  • 2015-01-31 17:14
    Теж зі сльозами на очах дивилась цей мультик. деколи й смішно. а й інколи так пробирає, що сльози самі течуть. Таких мультфільмів треба більше, торкається найлибинніших струн душі. Недарма кілька оскарів отримав.
  • 2015-02-01 13:41
    Дякую Вам, що ви нагадали мені момент перегляду цього мультфільму. О, як добре я пам'ятаю, як довго мені теж не вдавалося подивитися, а потім з невеликим бажанням все ж таки вирішила переглянути. І ось час пролетів непомітно. Сльози, мурахи по шкірі та ціла буря емоцій у середині. Що це? А це лише мультик. Звичайний мультик для дітей. Після перегляду якого, кожен дорослий зрозуміє "візочок" важливих речей стосовно кохання, життя, мрій, жаги ті інших моментів. Більше б таких мультфільмів з великим смислом та значанням.
  • 2015-02-02 19:57
    Я пам'ятаю, бачив цей мультфільм у скороченій версії, чи можливо то був кліп до якоїсь зворушливої музикальної композиції, створений на основі цього мультфільму. Дійсно, мультфільм не зовсім дитячий. В ньому закладена глибока по суті та актуальна ідея. Це все наше життя. Згоден з думкою, що такі мультфільми потрібні, бо вони спонукають замислитись та подивитись на життя з іншого боку.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.