2015-01-08 19:46
О, я дійсно люблю куштувати те, що було приготовано із чогось смачненького. А хто не любить? Тому я помізкував, я вирішив, що у "ідеальній страві" точно будуть:
- #грибочки (їх смак просто ідеальний, якщо є потреба купити чіпси, , горішки, вермішель швидкого приготування (якщо вже до такого доходить) - то тільки із грибним смаком).
- #сир . Байдуже який. Я обожнюю, коли він, трошки розплавлений, тягнеться і немов тане у роті. Цей трошки солонуватий смак робить будь-яку страву досконалою! От скажіть, хто не любить сир? Це і #піца , і салат, і картопля по-королівськи, і смачний #салат "#Жульєн" і ще багато-багато шедеврів кулінарії!
- куряче #філе . Тут навіть без питань. Це смачно і корисно, адже #білок з курки легко засвоюється та містить багато поживних речовин.
- перепелині #яйця . Не знаю чому, але мені припали до душі ці маленькі яєчка. На смак ні чим не відрізниш від курячих, але знаєте! Його так смачно заковтнути повністю!...
А які б у вас були інгредієнти?
7

Коментарі 1

  • 2015-01-11 17:12
    Дуже смачна у вас виходить страва :) А мені не потрібно придумувати ніяких страв, бо моя найуюлюбленіша страва - це #піцца . В ній обов'язково повинні бути помідори, ананаси, гриби, оливки, куряче філе і саме головне - сир. Я теж люблю, коли він трохи розплавений і наче тягнеться у роті)

Наступний запис

2015-01-08 19:26

Як я люблю смачно #поїсти

7
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.