2015-03-25 17:54
Неймовірно, але як же весна перетворює нашу землю !
Вона пробуджує її від довгого , міцного , зимового сну, наряджає в яскраві кольори, покриває соковитою зеленню і квітами , приносить відчуття свіжості та молодості. Є незвичайні на світі місця, які прекрасні цілий рік, але коли настає весна, вони стають ще великолепнее . Навіть складно повірити, що це не вигадка художника , а все наяву! Всім приємного перегляду :)
0

Коментарі 2

  • 2015-03-25 22:44
    Неймовірні пейзажі. Які чудові блакитні квіти... Здається мені, що на землі лежить шматочок весняного неба. Не хочеться зривати такі квіти, можна лише милуватися ними. 
    Навесні все нове. Самі весни також нові - бо жодна не схожа на попередню, у кожної є щось таке, що придає їй особливої і неповторної краси. 
    З'являються перші сонечка, і відразу згадується дитинство: "Сонечко, сонечко, полети на небо..."
  • 2015-03-27 11:01
    Весна є дивовижною порою року, час справжнього торжества природи. Її життєстверджуюча краса особливо вражає вранці, перед настанням ясного сонячного дня. Весну часто недарма називають довгоочікуваною. Чого тільки вартий настрій, який приносить в кожен дім весна, весняні запахи і аромати природи, що прокидаються з настанням весни. Вже виникає бажання йти вулицею, трошки підстрибуючи - від того, що гарний настрій та ярко світить сонце. Хочеться підійти до кожного дерева та розгляндати на ньому набряклі нирки - такі гостренькі, які злегка лопнули нагорі, щоб звідти стирчали крихітні зелені носики - майбутні листочки. Також хочеться побачити, сонну муху, розбуджену першим теплом, повзаючу по склу вікна. Горобців, які купаються в калюжах, скуйовджені, крикливі - пташки стрибають у калюжі, хлюпочуться там, поглядаючи один на одного.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.