2015-04-01 19:10
Золотий вус - це дивовижна кімнатна рослина, яка здатна надати неоціненну допомогу при лікуванні багатьох захворювань. Золотий вус , зростаючий у вас на підвіконні, допоможе при таких хворобах, як : цукровий діабет , панкреатит , бронхіальна астма , остеохондроз , ревматизм , гіпертонія , хвороби серця і навіть ракові захворювання. Препарати з цієї рослини дуже ефективні при порушенні обміну речовин , хворобах ендокринної системи, при лікуванні забитих місць і хворих суглобів, простудних захворювань.
0

Коментарі 5

  • 2015-04-02 11:55
    О! І в мене є такий вазон або лише подібний до вашого. Навіть не знала, що він має стільки корисних властивостей. Якось закину фото на стіну, а ви подивитеся чи це саме він :)
  • 2015-04-02 19:08
    У мене теж є золотий вус, але ми ще не пробували їм лікуватися, він у нас просто для краси. А Ви з нього робите мазі або спиртові настоянки?
  • 2015-04-04 20:22
    А я надумала віддати таку квітку у школу племінниці. Вона в мене вже так розрослася, займає багато місця і я вирішила віддати. В них як раз проводиться озеленення класу. Мабуть відщипну собі росточок, а той великий віддам. В мене теж питання, як ви з нього щось робите і при чому застосовуєте?
  • 2015-04-22 15:20
    Нещодавно отримала таку рослину у подарунок так би мовити, але у трохи занедбаному стані. Був лише один пагінчик. Вирішила його одразу пересадити, змінила вазон на більший, замінила грунт. Золотий вус виявився дуже невибагливою рослиною і вже за місяць пустив велику кількість пагонів, розрісся у великий гарний кущ. Про його цілющі властивості знала вже давно, але на собі ще випробувати не встигла. Хоча від знайомих чула дуже гарні відгуки. Саме використовували його спиртову настойку при деформуючому остеоартрозі - добре знімає болі. А також його використовують при лікуванні варикозного розширення вен. Настоювати потрібно цілий місяць. Цікаво хто його як використовує ще...
  • 2015-04-22 20:36
    Думаю в багатьох є така кімнатна рослинка, та мало хто догадується яка вона цінна. І я в тому числі! Вона справді не вибаглива в догляді, і швиденько розростається, мені подобається вирощувати такі вазони. Я прихильник використання лікарських рослин, вони справді допомагають, а найголовніше не шкодять. Цікаво було б дізнатися рецепти при застуді та забитих місцях. На щастя поки, що серйозніші хвороби лікувати не потрібно.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.