2015-04-03 19:31

Запіканка з макаронiв в мультиварці.

Запіканка з макаронів дуже невибаглива і легке в приготуванні страва. І так, що ж нам знадобиться для приготування цієї страви? Нам необхідні такі інгредієнти:
Звичайні макарони - 300гр.
Яйця курячі - 2-3 шт.
Цукор - половина мультістакана
Сметана - дві столові ложки
Масло вершкове - 50 грам.
Ванільний цукор - полпакетіка
 
Для того, щоб приготувати запіканку з макаронів необхідно для початку відварити самі макарони. Для цього, промиваємо макарони під проточною водою, відварюємо їх у підсоленій воді.
Потім, після їх готовності, зливаємо воду і знову промиваємо їх під проточною водою, але не довго, що б вони не охололи, і додаємо шматочок вершкового масла і перемішуемо.
Далі, беремо яйця, додаємо цукор і збиваємо до утворення піни, сюди ж додаємо наш ванільний цукор, а потім приєднуємо сметану і знову все ретельно перемішуємо.
Додаємо отриману суміш до макаронів і завантажуємо в мультиварку, попередньо змастивши краї ємності мультиварки вершковим маслом (не забуваємо про це, що б наша з вами запіканка не підгоріла).
Ставимо режим випічка на 30 хвилин і чекаємо сигналу. Після сигналу відкриває кришку і одідаем кілька хвилин, що б наша страва трохи охололо. Потім виймаємо запіканку з мультиварки при допомозі і вставки для приготування на пару.
Все, страва готова. Поливаємо зверху залишилася сметаною і подаємо на стіл. Смачного.
3

Коментарі 3

  • 2015-04-04 17:32
    Дуже смачна штука. Це фірмова страва мого батька. Так як він її готує ні в кого з нас не виходить. Тому ми завжди чекаємо, коли він зможе її приготувати. Ми її любимо їсти з варенням або сметаною, та ще як приготувати каву з вершками… Щось я розмріялась. Тато живе в іншому місті, тому ви навіяли дуже приємні емоції. Дуже дякую!!!
  • 2015-04-06 19:14
    Клас! Як смачно виглядає! Мені зразу згадалась бабуся, яка робила таку запіканку в пічці (не в мультиварці і навіть не в духовці!). Мультиварку не купую, оскільки не бачу в цьому необхідності, на кухні і без неї різних гаджетів вистачає. А ось у духовці обовязково приготую, скориставшись Вашим рецептом. Бо бабусиного, на жаль, не маю...
  • 2015-04-16 14:47
    Какая же она у вас аппетитная на вид )) Прям вкус детства! Я приходила из школы, делала большую чашку сладкого чая и отрезала себе кусок такой запеканочки. Когда была маленькой, нам пекла ее мама, а когда я уже была в классе 5-м, приводила домой подружек и мы пекли ее самостоятельно. Рецепт простой и недорогой, но в детстве все казалось особенно вкусным. Теперь я и сама мама. Спасибо, что напомнили рецепт, попробую побаловать своих домашних.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.