2015-04-15 20:40
Ось нарешті я дочекалась це кіно у відмінній якості. Спочатку фільм мене заінтригував адже я не читала книжку та не знала чого очікувати. Фільм доволі непоганий і сюжет, як на мене, новий. Але мені майже усі говорять, що книжка цікавіша за фільм, але це так завжди. Цікаво, хто читав книжку та бачив фільм? Що краще фільм чи книжка? Чи варто після перегляду фільму читати книжку?
9

Коментарі 11

  • 2015-04-15 23:34
    Свого часу чуючи цілу купу негативно-негативних відгуків у мене виникло бажання купити книгу і дізнатися, що ж такого "негативного" вона таїть у собі, та чи дійсно це так. Почавши читати, книга майже одразу поглинула мене в себе. Навіть після прочитання мій мозок продовжував думати про героїв. Я чула багато обвинувачення книги в грубості мови, банальності опису любовних сцен, простоті. Однак мене тримали в напрузі не еротичні сцени, а саме історія відносин. Чим далі я продовжувала читання, тим більше розуміла істин про головних героїв. Що стосується фільму, то тут можна сказати лише одне слово - ЖАЛЬ! Все бігом-набігом, шматками і уривками.
  • 2015-04-17 21:22
    Звичайно ж книга набагато краще. Тут і думати навіть не потрібно. У фільмі все так стисло, беземоційно. А в книзі емоцій хоч відбавляй, стільки справжніх почуттів, стільки пристрасті, і одночасно багато любові. У книзі ти відчуваєш героїв, а у фільмі плутанина якась.
  • 2015-04-18 14:35
    Одразу вибачаюся, але я просто не розумію як це може сподобатися?! Взагалі нічого нового, цікавого, або корисного від цього чтива не винесла (хоч я і змусила себе прочитати перші 30 сторінок). В кіно навіть і не намагалася вже йти, бо рейтинг, а головне відгуки мене просто вбили.
  • 2015-04-18 14:38
    Мені не сподобалася сама книжка. Навіть думок про те, щоб підти на фільм, не виникало. Ніякого цікавого сюжету. Не розумію, чому навколо цієї книжки стільки галасу. Мабуть, це просто вдалий піар, не більше...
  • 2015-04-19 15:25
    Прочитала три книжки Еріки Леонард Джеймс, аби дізнатися, чим вони підкорили увесь світ. Чи то мені трапився невдалий переклад (на жаль, не настільки ідеально володію англійською, аби читати в оригіналі), чи то автор зекономила на редактурі тексту, але трилогія вражає наївними діалогами, постійними повторами про "кульбіт внутрішньої богині" та безліччю ляпів. "50 відтінків Грея" британська письменниця створювала як фанфік на сагу "Сутінки", сподіваючись видати на-гора якісний психологічний роман, а вийшло казна-що. Дорослим смішно читати примітивну історію сучасної Попелюшки, яка потрапила у БДСМ-полон, а дітям такі твори протипоказані через описи порнографічних сцен.  
    Фільм я починала дивитися тричі, але гра акторів відразу ж справила негативне враження: Джеймі Дорнан не має харизми, властивої Грею, а Дакота Джонсон марно намагається зобразити цнотливу студентку.
    • 2015-04-21 17:36
      Точно, перша думка, коли я читала книгу - Сутінки для дорослих. Така ж звичайна дівчина, такий же небезпечний хлопець. Книга не залишила ні поганих, ні гарних ємоцій. Проте подовження мені цікаво. Фільм передивитись не змогла, чомусь дуже не сподобалась головна героїня. У мене в голові вона була гарніша.
      • 2015-04-26 22:34
        Кейт у книжці гарніша за Анастейшу, а в фільмі це не так...
  • 2015-04-19 17:00
    Ані твір, ані фільм доброго слова не варті. Просто мода - от і все. Метелики, вік яким відведений день, а то й менше. Стиль? Тут варто згадати польського гумориста С.-Є. Леця: "Кожна людина - стиль? О, якою безлюдною була б наша планета". Художні гаразди? Й близько нема. Філософські та моральні цінності? Вдень з вогнем не відшукати. Прикро, що такі речі афішуються.
  • 2015-04-22 15:39
    50 відтінків банальщини. Намагався дивитися фільм - заснув під час першої еротичної сцени. До цього намагався прочитати книгу - дотягнув до третьої еротичної сцени, в результаті діалоги з внутрішньої богинею мене просто вивели з рівноваги. Я не розумію, яким чином ця сіра миша, абсолютно нецікава і нудна змогла привернути увагу героя, який є збірним образом принца, який вміє робити абсолютно все. При цьому принц займається тільки розвагою цієї миши, навіть не уявляю, коли він встигав керувати своєю мегакорпорацією. Отже, це просто фанфік – непродуманий, плоский, поверхневий.
    • 2015-04-24 15:20
      Хлопцям цього не зрозуміти) це все таки роман, хоча і з нотками БДСМа. Я, наприклад, спочатку сходила кіно подивилась, мені сподобалось, а потім всі кажуть, що книжка краще, то вирішила порівняти на свій дух. Ось прочитала першу чатину, зараз читаю другу частину. Книжка іде дуже швидко і захопливо. Цікаво чи залишаться вони разом і народять діточок)
  • 2015-04-29 22:02
    Коли весь читаючий світ лихоманило від роману "50 відтінків сірого", я повірила на слово доньці (яка його прочитала) і оминула книгу своєю увагою)) Та і якось мені здалося, що аж занадто галасу здійняли навколо книги! На мою думку, речі, які дійсно варті уваги, зайвої реклами не потребують. Тепер дійшла черга до фільму)) Буквально два дні тому вирішила його подивитися. Не зачепило ні з перших хвилин, ні через півгодини (на більше мене не вистачило) - чи то воно справді таке банальне, примітивне, чи то зовсім не мій жанр. Здивував вибір акторів на головні ролі - очікувала побачити рокову красуню і мужнього красня, та і з цим не склалося) Одним словом - багато галасу ні з чого, як на мене!

Наступний запис

2015-04-11 18:48

#Огляд фірмових іграшок.

3
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.