2015-01-08 15:49
Подарунок на #НовийРік
Два роки тому донечка замовила на #НовийРік папугу. Як ми з чоловіком в 10-ти градусний мороз ховали його на балконі – це інша історія. Але з того часу у нас вдома з’явився Кєша. Папуги, як і інші #ДомашніУлюбленці потребують догляду. Причому не тільки треба його нагодувати, налити води та вимити клітку. Папуги-нерозличники потребують уваги.
Якщо порівнювати нерозлучників та хвилястих папуг, то перші за розміром більші, але навчити їх розмовляти практично не можливо. Не вдалося й нам. Правда, якщо вимовити «Кєша!», то він зразу відгукується. До речі, якщо ви мрієте про нерозлучника, майте на увазі, вони дуже дзвінкоголосі. Причому, накрити його ковдрою – не вихід. Тільки сходить сонце – і ви вже чуєте його трелі. Ми свого в літній період виставляємо на балкон. Як він там виспівує та «розмовляє» з іншими пташками…
Взагалі #папуга може жити й сам, але якщо купуєте нерозлучника, то беріть пару. Ми відразу не купили, а тепер жалкуємо. Консультувалися, чи можна йому підселити товариша, але виявляється, що вже ні – Кєша звик жити один і кожного іншого буде сприймати як суперника.
15

Коментарі 2

  • 2015-01-08 21:59
    Дуже гарний папуга. В мене були декілька разівхвилясті папуги. Навчити їх розмовляти, невийшло. Дуже хочу купити нерозлучника. Підкажіть, чем його треба годувати, що вони люблять? Якщо дитидва роки, то небудеть він заважати їй спати?
  • 2015-01-11 11:42
    Ми годуємо папугу переважно готовими кормами (беремо для середніх папуг). Ще він просто обожнює насіння соняшника. Спеціально купую йому на базарі. Смажене в пакетах давати не можна. Любить Кєша ще яблука, моркву.  
    Якщо плануєте нерозлучника, то думайте, як ви його будете ізолювати. Адже він дуже голосистий і буде заважати спати дитині. Особливо вдень. Я свого іноді закриваю у ванній кімнаті - за пару годин з ним нічого не трапиться, а дитина виспиться.

Наступний запис

2015-01-07 13:22

Тендітні фіалки – 4 правила догляду

9
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.