Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-09-05 16:10

Відпочинок у Затоці. База відпочинку «Сонячна»

Поділюся я з вами своїми враженнями від відпочинку в Одеській області у Затоці (60 км. від Одеси), база відпочинку «Сонячна». Одразу скажу, що путівку на двох ми купили заздалегідь (червень 2015) зі знижкою від СуперДіал. Вас вразить той факт, на скільки можна зекономити користуючись купонами на знижку: вартість номеру «Стандарт» на двох – 700 грн./доба; ми заплатили – 325 грн./доба. При чому, ми платили за двохмісний «Стандарт», а вселили нас у трьохмісний, а його вартість 820 грн./доба. Ціни вказані за період нашого відпочинку. Детально про номери я розповім пізніше. Але вже зараз ви можете оцінити різницю у вартості.
Сама база вдало розташована між Чорним морем та лиманом, тому вологість приємно відчутна. Взагалі ми відправилися на відпочинок автомобілем (520 км. від Києва): виїхали у 3.00 і 9.20 були вже на місці. Доїхали без пригод за допомогою навігатора в телефоні. Останні 200 км. ми не зупинялися і коли доїхали під базу відпочинку, відкрили дверцята авто, то я з перших секунд не могла вдихнути… свіже та вологе повітря таке було приємне, порівняно з сухим та спертим повітрям столиці. База відпочинку «Сонячна» не має навколо себе зелені: ні дерев, ні кущиків. Це здасться комусь неприйнятним та не комфортним, але майте на увазі, що ті дерева і кущики створюють притулок для комарів. А ми жодного комара не бачили в очі на території нашої бази та у номері. Ось коли ми ходили гуляти на інші бази (про них я теж пізніше розповім), де зелені багатенько, то там на нас накинулися ті гризучі тварюки і ми рятувалися втечею.
Майже кожна база у Затоці має свій пляж. А баз там ну дуже багацько: одна поруч іншої. Б/в «Сонячна» розташована майже на самому березі моря (перша лінія) і теж має свій пляж, частина якого з шезлонгами та парасольками (за додаткову платню – 20 грн.). Але навіщо нам ті шезлонги, якщо в нас і розкладні стільці були свої, і парасолька.
Хто збирається їхати своїм авто на б/в «Сонячна», повинен знати, що додатково потрібно сплатити за охорону авто на стоянці – 30 грн./доба (як на мене, то це грабіж).
Крім того, б/в «Сонячна» має свою їдальню та ресторан «Solar», про які я теж розповім детально. Готувати самостійно на б/в забороняється. Та і навіщо, якщо обжертися тут є де і вартість – відносно прийнятна. Крім того, любі жінки, необхідно відпочивати від кашеваріння хоча б декілька днів на рік.
Важливим моментом є - вікна, які не просвічуються з двору удень і захищають від сонячних промінів.
І звичайно, що я би не обрала цю б/в, якби не критий басейн. Я хвора на басейни, тому однією з умов вибору для мене місця відпочинку був саме басейн. І я не прогадала. І про це я розповім пізніше.
Як на мене, то б/в «Сонячна» - найгарніша база серед інших на багато кілометрів у Затоці. Але якщо покласти руку на серце і порівняти сервіс цієї бази з рівнем сервісу Туреччини, Єгипту чи, навіть, Болгарії, не кажучи, про Європейські країни, то віддам їй тверду трієчку або слабеньку четвірочку. Чому так? Тому що в Україні ще дуже слабенько розвинуте уявлення цивілізованого відпочинку на березі моря. Все з часом, все з часом…
2

Коментарі 3

  • 2015-09-06 21:46
    Класс)) Я так близко к морю жила только в детских лагерях, позже приходилось выбирать более бюджетные варианты. Но у вас вообще шикарный отдых получился за небольшие деньги. Пора и себе присмотреться к сайту со скидками)
    • 2015-09-06 22:18
      А также опираться на рекомендации.
      • 2015-09-07 19:45
        Это да)) Теперь знаю куда можно ехать))

Наступний запис

2015-09-03 00:31

Виставка "Чудеса природи" в Запоріжжі. (ч. 2)

14
13

© 2010 - 2024. Всі права захищено.