Відпочинок

Група, учасників: 29
2015-09-06 16:03

Відпочинок у Затоці. Номери та сервіс на б/в «Сонячна»

На базі відпочинку «Сонячна» передбачені номери для різного рівня відпочивальників: як для заможних, так і для середнього класу. Є «VIP-номер», двокімнатні номери з видом на море, «сімейні», «стандартні» (2-х, 3-х, 4х місні номери), «економ» (2-х, 3-х, 4х місні номери). Найоптимальніший варіант по ціні і якості – номери «Стандарт». Чому? Найважливішою деталлю цього номеру, чого немає в «Економ» - це наявність балкону. Якщо хтось обрав номер «Економ», прагнучи просто зекономити, в результаті буде просто розчарований, бо навіть рушника не можна буде спокійно просушити (один загальний балкон на декілька номерів). Я знаю випадок, коли у відпочивальників з «економ» - номеру вкрали рушник, який видають при заселені. Людям прийшлося заплатити за нього 100 грн. Прослідкувати за балконом реально неможливо, тому краще трохи переплатити грошей, але мати свій балкон, де ви самі собі господарі. Номери «Стандарт» розташовані на першому та другому поверсі б/в. Я вже написала, що нам з невідомих причин надали 3-х місний номер замість 2-х місного. Крім того, нам надали номер на першому поверсі з окремим входом через балкон і майже біля пляжу. Ми були дуже цим задоволені. Ще приємно нас здивувало, що оселили нас раніше офіційного часу поселення (13.00), бо ми вже 20 хвилин по дев’ятій були на місці. І одразу скажу, що і виїхали з номеру ми пізніше офіційного часу (12.00), бо не були прив’язанні до потягів чи маршруток і могли виїхати у будь-який час. Проблем не виникло ні з поселенням, ні з виїздом.
Номер нам дістався величенький, де було все необхідне і просторо. На фото ви можете побачити інтер’єр номеру, а також його стан: санвузол псувало трохи побите дно душової кабіни. А ще, той факт, що від кабінки постійно на підлогу потрапляла вода, яку постійно було необхідно витирати. Крім того, було слизько. Для підлоги видали окремий рушник, яким і витирали підлогу, і вставали на нього, щоб не ковзатися.
Щодо самого номеру, так мені не дуже були зрозуміли візерунки на шпалерах – квіточки. Якось воно «не свистіло» там. В двох місцях ті шпалери були надірваними (на фото це видно). Все інше – без зауважень: маленький холодильник, кондиціонер, телевізор і т.ін. Прибирали номери один раз на три дні. Тоді ж і міняли постіль, рушники. Персонал – молоді дівчата та хлопці без розпізнавальних знаків.
З достоїнств номеру можу назвати два світильники біля ліжок, які вмикалися, вимикалися і контролювалося освітлювання лише дотиком.
І звичайно, що улюбленцем номеру став балкон. Тут ми і пили пиво, і курили, і снідали/обідали/вечеряли, і просто насолоджувалися видом моря та спостерігали за місцевими мешканцями б/в.
Підсумовуючи, скажу так: номер коштує рівно стільки, скільки ми заплатили за нього, але не стільки, скільки просять за нього господарі.
7

Коментарі 4

  • 2015-09-06 21:52
    Простенько, но есть все, что нужно. На втором фото что за агрегат? 
    Хорошо, что все свое было, но не думаю, что наличие своего балкона на 1 этаже могло уберечь от кражи полотенец. Тут уж как кому повезет)
    • 2015-09-06 22:21
      Есть стандартные номера на втором этаже, но я так поняла, что отдыхающим с детьми дают первый этаж. И это прикольно: малой почти всё время гулял на улице, когда мы сидели на балконе. Агрегат? Не знаю.
      • 2015-09-07 19:48
        Друзей нашел себе?  
        Сын подруги себе в Затоке невесту присмотрел (и ничего, что ему всего-то 7), когда уезжали, то с трудом оторвали детей друг от друга. Капец)
        • 2015-09-07 20:43
          Не, наш сынок самодостаточный с рождения, ему никто для полного счастья не нужен ))))

© 2010 - 2024. Всі права захищено.